Política de privacitat

PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Política de privacitat

Aquesta política de privacitat té com a finalitat explicar com i per a quins propòsits utilitzem la informació i les dades personals proporcionades. Per aquest motiu demanem que la vulgueu llegir amb deteniment. En cas de dubte, podeu contactar amb nosaltres a través dels telèfons i adreces de correu indicats més endavant.

Titularitat i responsables del tractament

El domini web www.cae.cat és propietat de CAE, formació i serveis socioculturals i Fundació La Xarranca, entitats que també són responsables del tractament de la informació i de les dades personals que s’hi recullen.

CAE, formació i serveis socioculturals
NIF: G58452210
Adreça postal: Plaça Milcentenari, s/n, 08241 Manresa
Telèfon: +34 93 872 57 89
Correu electrònic: cae@cae.cat

Fundació La Xarranca
NIF: G64708779
Adreça postal: Plaça Milcentenari, s/n, 08241 Manresa
Telèfon: +34 93 872 57 89
Correu electrònic: xarranca@cae.cat

Protecció de dades personals

Des de CAE, formació i serveis socioculturals i Fundació La Xarranca tractarem les vostres dades personals amb total lleialtat, protecció, privacitat i transparència, d’acord amb el que s’estableix en el Reglament Europeu de Protecció de dades (679/2016).

Per aquest motiu hem elaborat un registre d’activitats de tractament i hem adoptat les mesures de seguretat necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir els drets de les persones afectades.

Finalitat del tractament i legitimació

Les dades recollides a través del nostre lloc web seran tractades per a les següents finalitats:

– Atendre i resoldre els dubtes i consultes fetes a través de les nostres adreces de correu electrònic i/o formularis de contacte, legitimats pel consentiment facilitat en el moment de posar-e en contacte amb nosaltres i el nostre interès legítim de poder contactar amb els nostres usuaris.

– Gestionar les inscripcions per participar en les accions formatives que promou l’entitat i subscriure-li a la nostra newsletter legitimats per la relació contractual establerta en el moment d’adquirir el servei.

– Atendre les sol·licituds de treball, legitimats pel consentiment prestat en el moment de l’enviament del currículum.

A més les entitats tractaran dades personals per a gestionar les relacions amb els empleats, amb els voluntaris, socis, participació d’alumnes en les activitats formatives i gestionar la relació amb els clients, legitimats per la relació contractual basada en la relació establerta amb cadascun d’aquests.

Conservació

Les dades seran conservades per poder dur a terme les finalitats per les quals van ser recollides i tractades, fins al moment que es revoqui el consentiment atorgat o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Posteriorment, les dades seran destruïdes amb garanties de privacitat, excepte aquelles que siguin estrictament necessàries per poder resoldre reclamacions.

Destinataris de les dades

Les dades seran cedides únicament a administracions públiques en compliment de les obligacions legals que CAE i Xarranca estan subjectes per l’activitat que realitzen.

Drets de les persones interessades

Les persones usuàries del web www.cae.cat tenen dret a accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les seves dades, quan considerin que ja no són necessàries per a la finalitat per la qual van ser recollides, o bé a sol·licitar la limitació del tractament que se’n fa. Per poder exercir aquests drets cal fer-ho a través de l’adreça protecciodades@cae.cat.

Finalment, les persones usuàries del web www.cae.cat tenen dret a interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en aquells supòsits en què creguin que es produeix una vulneració de la normativa aplicable de protecció de dades.

DRETS D’IMATGE

Si no s’indica el contrari, les fotografies que apareixen al web són propietat del CAE i han estat obtingudes durant la realització de les activitats organitzades pel CAE o per la Fundació La Xarranca. De manera sistemàtica el CAE i la Fundació La Xarranca informen a les persones que participen en les activitats que organitzen de la possibilitat de fer fotografies i vídeos que després poden ser publicats, ja sigui a través dels formularis d’inscripció o de la col·locació de cartells informatius durant l’activitat. Així i tot, si alguna persona que apareix en alguna fotografia del web, està en desacord amb aquesta publicació, poden posar-se en contacte amb l’entitat per manifestar-ho.

No està permesa la utilització, reproducció, manipulació de cap imatge sense la prèvia autorització expressa i per escrit del CAE.

ENLLAÇOS EXTERNS

El CAE no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços externs que hi ha a la pàgina web.