Avisos Legals

ENTITAT TITULAR

L’entitat titular d’aquest web d’Internet és el CAE.

CAE, formació i serveis socioculturals
Plaça Milcentenari, s/n
08241 Manresa
Tel. 93 872 57 89
NIF G 58452210

Inscrita al Registre d’Associacions de Barcelona, de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya, amb el número 9.486.

La finalitat del web és donar a conèixer el CAE i La Fundació La Xarranca, així com els seus objectius, valors, ideari, activitats, serveis, realitzacions, opinions i tots aquells altres continguts i informacions que cregui convenients per tal d’assolir els objectius i finalitats de l’entitat.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts de la present pàgina web, incloent-hi, sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre als esmentats continguts, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu són propietat del CAE, a excepció d’aquells continguts en els quals s’especifica el seu origen.

Queda prohibit qualsevol acte de reproducció dels continguts, en el tot o en una part, amb qualsevol forma o mitjà, sigui mecànic, electrònic, reprogràfic o un altre, així com qualsevol acte de difusió, comunicació pública o distribució, sense la prèvia autorització expressa i per escrit del CAE o dels seus legítims propietaris.