Els nostres valors

🦋 Transformació

Volem que les nostres intervencions generin canvis, tant en l’entorn on es desenvolupen com en les persones que hi intervenen.

🥇 Qualitat

Cerquem l’excel·lència en els nostres procediments reflectint professionalitat, rigor i eficàcia, avalats per la certificació de qualitat ISO9001 

👨‍👨‍👦‍👦 Participació

Som la confluència de persones i la suma del treball conjunt. Sòcies, voluntàries, tècniques, alumnes i ciutadans aportant il·lusió, idees i esforç per afavorir el desenvolupament personal de tothom a través del joc, la formació i el lleure.

ADN Lúdic 🎲

És l’ànima de l’entitat, una part inherent de totes les accions que impulsem per assolir una manera de viure, pensar i treballar de manera creativa, lliure i plaent.

Proximitat 🤝

Volem posar les persones al centre de les nostres intervencions: Generant confiances, desvetllant potencialitats, creant oportunitats, garantint el respecte i aplicant criteris d’igualtat i de no discriminació

Territori 🗺

Arrelats al territori. Desenvolupem gran part de les nostres accions a Manresa, el Bages i la Catalunya Central escoltant i treballant amb les persones que ens han vist créixer per donar una resposta més acurada a les seves necessitats.