Banc de Recursos

Filtrar recursos:

Per edats
Participants
Tipologia

Preu normal: 0€

Preu reduït: 0€

Descripció: Les caixes de Jocs per la Igualtat, són un recull de diferents jocs no-sexistes que ens han cedit des del Consell Comarcal del Bages. A cada caixa hi ha diferents jocs (segons l’edat) per poder treballar el gènere, el feminisme i la igualtat a partir dels jocs de taula. Aquesta proposta està pensada per […]

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Joc de destresa on s’ha de moure les peces de la torre sense que caigui. El jugador/a ha de treure una peça de qualsevol lloc per sota de la fila superior i col·locar-la en la part superior de la torre. Dimensions: 54 peces de 28*7*4,5 cm. Pes aproximat: 40 kg.

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Igual que el dòmino de taula tradicional, aquí tenim un format sobredimensionat del mateix joc. Les peces estan fetes de fusta i pintades amb color. Mides de les peces: 13*7 cm.

Preu normal: 7€

Preu reduït: 5€

Descripció: Sandàlies o esquís gegants. Joc originari d’Indonèsia. Versió infantil. Format per dues fustes de 1.5m. Tres persones amb els peus fixats a les fustes s’han de coordinar i posar d’acord per avançar conjuntament. Llargada: 1,20 m.

Preu normal: 7€

Preu reduït: 5€

Descripció: Sandàlies o esquís gegants. Joc originari d’Indonèsia. Format per dues fustes de 2.5m. Cinc persones amb els peus fixats a les fustes s’han de coordinar i posar d’acord per avançar conjuntament. Llargada: 2,40 m.

Preu normal: 10€

Preu reduït: 7€

Descripció: Joc d’habilitat i cooperatiu que té com a objectiu que la persona del centre pugui avançar com si estigués dalt unes xanques. La resta de jugadors han de tensar i destensar les cordes per ajudar que pugui avançar i no caure. Dimensions: 2.40m d’alçada.

Preu normal: 10€

Preu reduït: 7€

Descripció: Antic joc de punteria de taverna. Cal llançar uns discos metàl·lics i encertar-los en els forats del joc. Aconseguir entrar un disc per la boca de la granota dona la màxima puntuació. Àrea: Espai exterior o interior (5m*2m).

Preu normal: 3€

Preu reduït: 2€

Descripció: Quan no s’arriba a una certa alçada s’inventen les xanques. Ara és un joc popular on cal força habilitat per aguantar-se i caminar-hi. Les xanques de mà s’agafen amb les mans i permeten dues alçades diferents. A partir d’aquí es pot crear un espai de joc on nois i noies, per parelles, practiquen i […]

Preu normal: 15€

Preu reduït: 10€

Descripció: Modalitat del joc de bitlles que es practica a Catalunya. Amb l’ajut dels bitllots cal tombar les bitlles que estan situades a unes distàncies reglamentades en funció del gènere i l’edat. Deixar una única bitlla dreta permet obtenir la màxima puntuació. Espai: Exterior (15m*3m). Superfície de sorra.

Preu normal: 12€

Preu reduït: 10€

Descripció: Cinta d’equilibri. Té molta resistència i facilitat d’ús, això el fa ideal per als principiants. Es pot utilitzar tant a espais exteriors com en interiors, així com als gimnasos i àrees d’entrenament. Dimensions: 25m de llargada.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc d’habilitat on es treballa l’equilibri. Té forma de balança amb dues superfícies on es posen els peus. Està fet de polipropilè reforçat.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc d’habilitat on es treballa l’equilibri. Mides: El plat d’equilibri té unes dimensions de 35cm de Ø i uns 10cm d’alçada.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Pedaladors per ser utilitzats en parella. Només s’aconsegueix avançar si es coordinen correctament els moviments amb els d’un/a company/a. Dimensions: Tenen unes mides de 53cm de llarg i 48cm d’ample i suporten un pes màxim de 90Kg. Es poden fer curses, proves d’habilitat o, simplement, aconseguir avançar.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Pedaladors per ser utilitzats per una sola persona. Només s’aconsegueix avançar si es coordinen correctament els moviments. Dimensions: Tenen unes mides de 36cm de llarg i 48cm d’ample i suporten un pes màxim de 50Kg. Es poden fer curses, proves d’habilitat o, simplement, aconseguir avançar.

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Versió gegant del joc de taula clàssic del Marro en què cal aconseguir situar tres peces en línia en un tauler de nou punts. Es pot jugar amb fitxes o fent que sis nois i noies, diferenciats amb uns “petos” de color, siguin les fitxes. Mides: Lona de 2.50*2.50m, 6 fitxes de 20 cm […]

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Versió gegant d’aquest joc d’enginy. Amb uns llumins gegants cal resoldre 12 enigmes proposats. Aquesta activitat es pot fer individualment o en grups. Contingut: 18 llumins de 50 cm de llargada i fitxes amb propostes d’enigmes i les solucions.

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Versió gegant del joc de taula dels Sortilegis. El joc consisteix a envoltar completament de sortilegis la bruixa de l’equip contrari tot evitant els que l’altre equip envia. El joc es juga per equips formats per una bruixa que es mou per sobre del tauler i per un segon participant que col·loca els sortilegis. […]

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Versió gegant del joc de taula “Conecta 4”. El joc consisteix a deixar caure uns discs de color en un tauler vertical, intentant aconseguir alinear 4 fitxes del mateix color (en vertical, horitzontal o diagonal). Es necessita un vehicle ampli per transportar-lo. Mides: 1.30 m d’alçada i 1.50 m d’ample.

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Versió gegant del joc xinès del Tangram, consistent en combinar set peces per aconseguir unes figures prèviament establertes o crear-ne de noves. Hi poden jugar de dues a quatre persones. Cal tenir en compte que és necessari un vehicle ampli a l’hora de transportar-lo. Contingut: 7 peces que formen un quadrat de 1,40*1,40 m […]

Preu normal: 20€

Preu reduït: 15€

Descripció: És un esport d’equip, originari de la península Itàlica, on els seus jugadors porten un tamborí (semblant a la pandereta) per colpejar la pilota. Un joc semblant al tennis, però sense xarxa. Contingut: 10 tamborins, pilotes de tennis i dossier informatiu.

Preu normal: 15€

Preu reduït: 10€

Descripció: Joc esportiu que consisteix a fer entrar el disc a la porteria contrària amb l’ajut d’uns bastons. La pilota es desplaça per terra. Contingut: 12 bastons, 2 porteries, 4 discs i dossier informatiu.

Preu normal: 15€

Preu reduït: 10€

Descripció: L’intercrosse és un esport d’equip creat a partir d’un antic joc indi: el Lacrosse. Consisteix en una mena d’hoquei, on la pilota es transporta, es passa i es llança amb un estic que al final té una cistella, fins a aconseguir fer gol a la porteria contrària. Contingut: 12 bastons, 2 porteries, pilotes de […]

Preu normal: 10€

Preu reduït: 7€

Descripció: Joc de taula d’habilitat on has d’aconseguir col·locar les boles del teu color sense que caiguin. Posa a prova la teva destresa i precisió! Un joc molt interessant i atractiu.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Un joc d’habilitat força curiós, on cal llançar una baldufa i fer-la ballar pel tauler tot intentant que creui les diferents portes. A mesura que les va travessant, se suma la puntuació que marca cada porta.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc d’habilitat on cal aconseguir la màxima puntuació amb el llançament de 5 fitxes. Cal precisió per fer el llançament tot fent rebotar la fitxa en dues gomes elàstiques que hi ha a les cantonades del tauler. Mides: Tauler de 122*51cm.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc de taula d’habilitat on cal aconseguir la màxima puntuació possible tirant les fitxes des d’una distància de 3-4 metres. Segons on caigui la fitxa s’obtindran més o menys punts. Mida: Tauler de 101*51cm.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Llençant les fitxes amb la goma elàstica cal intentar apropar-se tant com es pugui al centre de la diana per tal de fer el màxim de punts possibles. Mides: Aprox. 122*41cm.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Llançant els daus des de la base de sortida, s’ha d’aconseguir la màxima puntuació possible després de quatre tirades. Les puntuacions s’obtenen multiplicant la cara visible del dau pel nombre que hi ha al nivell del tauler on ha caigut el dau. L’al·licient del joc és que es permet de colpejar els daus contraris […]

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc de taula que reprodueix una diana i on l’objectiu és intentar aconseguir el màxim de punts possibles. Abans, però, cal apartar les fitxes del contrincant. Mides: Aprox. 75cm Ø

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: El carrom és un joc molt practicat a l’Àsia, sobretot al Iemen, l’Índia, Birmània i Pakistan, mentre que a Europa no és massa conegut. Podríem considerar-lo com una variant reduïda del billar americà, on cal fer entrar les fitxes del color propi en qualsevol dels quatre forats de les cantonades tot colpejant-les amb una […]

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc de futbol de taula. Amb l’ajut d’uns imants manipulats per sota del tauler, es mouen 4 o 6 jugadors/es de fusta (2 o 3 de cada equip) sobre un camp de futbol. Els jugadors/es han d’impulsar una pilota fins aconseguir introduir-la a la porteria contrària.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc de taula d’hoquei. Amb l’ajuda d’un mànec cal introduir un disc a la porteria contrària i, al mateix temps, evitar que l’adversari/ària faci gol a la nostra porteria. Mides: Aprox. 90*45cm

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc originari dels Països Baixos, on té una gran popularitat. També s’anomena billar holandès. Es juga individualment o per equips. Els jugadors, llancen d’una en una totes les fitxes des de la zona de llançament, fent-les lliscar pel tauler, tot intentant fer-les entrar en els calaixos finals. Guanya el jugador que obté la màxima […]

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc d’habilitat i de rapidesa que consisteix a aconseguir enviar tots els discs al camp del jugador contrari llançant-los amb una goma i fent-los passar per un forat de la barra central. Mides: Aprox. 80*46cm.

Preu normal: 5€

Preu reduït: 3€

Descripció: Joc d’habilitat. Consisteix en aconseguir la màxima puntuació deixant lliscar d’una en una, des de la rampa de llançament, 10 boles tot intentant fer-les entrar en els 10 forats del tauler. Cada forat té una puntuació diferent. Mides: Aprox. 126*36cm.

Preu normal: 50€

Preu reduït: 40€

Descripció: Caixa-taller que permet l’elaboració d’imants. Contingut: Màquina per fer els imants (igual que la màquina de fer xapes), talladora de paper de 50mm de Ø, plantilles, revistes, retoladors, fulls blancs i de colors i material necessari per crear les xapes. La caixa ve equipada amb material per fer 100 imants i un full d’instruccions. […]

Preu normal: 50€

Preu reduït: 40€

Descripció: Caixa-taller que permet l’elaboració de xapes. Contingut: màquina per fer les xapes, talladora de paper de 50mm de Ø, plantilles, revistes, retoladors, fulls blancs i de colors i material necessari per crear les xapes. La caixa ve equipada amb material per fer 100 xapes i un full d’instruccions. En cas de necessitar material per […]

Preu normal: 50€

Preu reduït: 40€

Descripció: Caixa-taller que permet l’elaboració de xapes. Contingut: Màquina per fer les xapes, talladora de paper de 38mm de Ø, plantilles, revistes, retoladors, fulls blancs i de colors i material necessari per crear les xapes. La caixa ve equipada amb material per fer 100 xapes i un full d’instruccions. En cas de necessitar material per […]

Preu normal: 15€

Preu reduït: 10€

Descripció: Caixa formada per 5 jocs on l’eix principal és la punteria. Tres d’aquests jocs estan formats per una lona i unes peces de llançament. Aquests són el Marro, el Set i mig i la Diana. Les lones tenen unes dimensions aprox. d’ 1.5*1.5m. També hi ha un joc format per uns “tacs” de fusta […]

Preu normal: 15€

Preu reduït: 10€

Descripció: Conjunt de 5 jocs de fusta. Concretament 5 laberints de formes i dificultats diferents en els quals han d’aconseguir fer un recorregut amb una canica de forma cooperativa amb algú altre i agafant el taulell mitjançant unes gomes elàstiques. 

Preu normal: 15€

Preu reduït: 10€

Descripció: El Kapla és un joc de construcció on s’utilitzen unes peces rectangulars de fusta amb unes mides de 2,35*11,75cm i 0,78cm de gruix. La proporció de les peces, sumat a l’habilitat i la creativitat dels participants, permet fer grans construccions. És apte i interessant tant per grans com per petits. Consta d’una caixa amb […]

Preu normal: 25€

Preu reduït: 20€

Descripció: Jocs de tots els temps per jugar al pati i al carrer. Hi trobareu el material per realitzar els següents jocs: patacons, xarranques, cursa de pedres, set i mig, la mel, llançament d’espardenya, baldufes, truques i bales, bitlles, saltar a corda, jocs de línies a terra, bèlit, jocs de pilota, jocs amb fulards, tabes […]

Preu normal: 20€

Preu reduït: 15€

Descripció: El Fling-it és un joc amb xarxes i pilota on l’objectiu és el de llançar i recollir la pilota amb una xarxa, tot promovent un treball cooperatiu entre els participants. Contingut: Hi ha 4 xarxes per a 2 persones i 2 xarxes per a 4 persones i pilotes de goma.

Preu normal: 20€

Preu reduït: 15€

Descripció: Caixa joc amb un paracaigudes. S’acompanya d’un dossier on es proposen més de 14 activitats i jocs de cooperació i d’equip. El que és més interessant és que els participants puguin anar introduint o variant les normes del joc o activitat, segons les seves característiques, necessitats, interessos, etc. Segons el diàmetre hi poden jugar […]

Preu normal: 30€

Preu reduït: 25€

Descripció: Caixa-joc d’iniciació a les tècniques malabars. Els materials que hi ha són: pilotes, maces, plats xinesos, diàbolos, pals del diable i anelles. A més a més dels materials inclou diferents propostes per treballar i jugar en grup amb els malabars.

Preu normal: 25€

Preu reduït: 20€

Descripció: Recull de 12 jocs tradicionals de festa i cucanya jugats a places i carrers durant les festes populars. Els jocs són: cursa de pedres, cursa amb culleres i ous, cursa d’esquilar ovelles, cursa d’anelles, cursa de cèrcols, llançament de ferradures, punteria amb anelles, joc dels porrons, tibar la corda, bitlles i terompah gergasi (sandàlies […]

Preu normal: 25€

Preu reduït: 20€

Descripció: Caixa-Joc amb uns materials que permeten fer diferents activitats de llançaments i passis per l’aire. Es poden trobar tres tipus de llançadores diferents.

Preu normal: 25€

Preu reduït: 20€

Descripció: Caixa-Joc amb uns materials que permeten fer diferents tipus d’activitats en les quals es realitzen llançaments i passis per l’aire. Els jocs que es poden practicar són: catch-ball, vórtex, fresbee, indiaca, jabalina d’espuma, fun-ball i ringo.

Preu normal: 20€

Preu reduït: 15€

Descripció: Recull de 12 jocs de taula originaris de diferents indrets del món: Alquerc (àrab), Aualé (africà), Bagh Chal (Nepal), Fanorona (Madagascar), Puluc (maia), Seega (africà), Tancar la Caixa (europeu), Senet (egipte), Nefatavl (europeu), Backgammon (xinès), les dames xineses (xinès) i el Moíl (orígen incert). De cada joc hi ha el material necessari per jugar-hi […]