Cursos d'Educació en el Lleure

Per què formar-se al CAE?

40 anys d'història

Una llarga trajectòria, involucrats i compromesos amb els valors de l'educació en el lleure, ens avalen i ens fan un centre de referència a la Catalunya Central.

Equips mulltidisciplinaris

Comptem amb un ample ventall de formadores professionals en els àmbits de la intervenció educativa, dinamització de grups, habilitats personals, salut i gestió associativa.

Metodologia innovadora

Aprenem jugant, ens divertim i creixem com a persones. Utilitzem els jocs com una eina fonamental d'aprenentatge a través de processos grupals fomentant el sentit crític.

Formació

Curs de monitor/a de lleure

Prepara’t per intervenir de manera eductiva en activitats de lleure infantil i juvenil i assegura la teva ocupació!

Amb la formació que ofereix el CAE seràs capaç d’organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització.

També adquiriràs tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Formació

Curs de director/a de lleure

Si ja tens el carnet de monitor/a i una trajectòria en el sector del lleure, pots esdevenir director/a de lleure a través de l’escola de formació del CAE!

Prepara’t per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil.

Capacita’t per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes.