Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:48 |

S'ultimen els darrers preparatius de la 19a Setmana de Jocs al Carrer del CAE

Imatge CAE

27/7/2021

 

Serà del 6 al 10 de setembre de 17.30h a 20.30h a 6 places del Centre Històric de Manresa i es complementarà amb les Nits de Joc, de 22h a 0.30h de la nit a la plaça Major. Per segon any haurem de gaudir dels jocs en un context de pandèmia, però aquesta vegada sense inscripció prèvia.

 

 

Ja fa algunes setmanes que hem engegat motors per preparar la 19a edició de Jocs al Carrer de Manresa que organitza el CAE. Els carrers i places del Centre Històric s’ompliran de jocs del 6 al 10 de setembre de 17.30h a 20.30h i també a les Nits de Joc del 6 al 9 de setembre a la plaça Major de 22h a 0.30h.


A diferència de l’any anterior, no caldrà fer inscripció prèvia i l’accés serà lliure, tot i que sí que s’haurà de complir amb la reglamentació vigent que hi hagi respecte a la COVID-19 durant la setmana de setembre, com pot ser l’ús de mascareta. Els jocs seran molt variats i per a totes les edats, entre jocs de taula, de construcció, infantils, esportius...

 

La Setmana de Jocs al Carrer és un esdeveniment que fa caure murs i crea ponts entre les persones. Quan juguem totes les màscares desapareixen i ens mostrem tal com som, sense importar l’edat, el gènere o el nivell socioeconòmic. Creiem en el valor que aporta el joc també per a desenvolupar noves capacitats i el seu poder com a facilitador de l’aprenentatge. A més, ens ho passem genial durant tota la setmana compartint i rient amb tots i totes vosaltres!

 

Enguany la Setmana de Jocs compta amb la col·laboració d'Abacus, Club Bàdminton Manresa, Fundació Ampans, Fundació La Xarranca, La Crica, Ludoteca Ludugurus - Creu Roja Manresa i Ludambule (França) i hi donen suport econòmic l’Ajuntament de Manresa i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

 

+ informació a: www.jocsalcarrermanresa.cat