Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 06:57 |

Obtenir el títol de monitor/a o de director/a de Lleure convalidarà assignatures dels Cicles Formatius

Imatge CAE

1/12/2022

 

Des del CAE celebrem que finalment es reconegui la nostra titulació en el món educatiu

 

El passat 21 de novembre va sortir publicat al DOCG l’ORDRE EDU/244/2022 per la qual s’estableix el reconeixement acadèmic de les formacions de monitor o monitora i director o directora d’activitats d’educació en el lleure.

En aquest sentit, totes les persones que tinguin el títol de monitor/a o de director/a d’activitats d’educació en el lleure, si volen cursar algun dels Cicles Formatius del Departament d’Ensenyament que contenen els mòduls formatius que inclouen els títols esmentats, podran convalidar els continguts i hores que es detallen a l’Ordre.

Actualment, els títols que figuren són els següents: Animació Sociocultural i Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure (en el cas de monitors), i en Animació Sociocultural i Turística, Ensenyament i Animació Socioesportiva, i Termalisme i Benestar (en el cas de directors).

Igualment, si algun dels alumnes no finalitza el Cicle Formatiu i/o li manquen algunes Unitats Formatives (UF) d’aquest, els cursos que es realitzen al CAE serviran per convalidar les UF pendents i, d’aquesta manera, es podrà obtenir el títol pertinent.

Des del CAE celebrem que finalment es reconegui la nostra titulació en el món educatiu i estem segurs que hi guanyarem totes i, sobretot, les persones formades.