Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 21:44 |

Obertes les inscripcions del Torneig de Catan

Imatge CAE

20/5/2021

 El Club del Joc del CAE ha obert les inscripcions per participar a la 10a edició del Torneig de Catan que organitza anualment coincidint amb el Dia Internacional del Joc. El torneig tindrà lloc el dijous, 27 de maig, al Graner en horari de 8 a 11 de la nit.


Aprofitant la reobertura de la restauració en horari nocturn, el Club del Joc ha programat una nova edició del Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc.A diferència de les darreres edicions, el torneig es farà en un únic dia, amb tres rondes de partides. A cada taula hi competiran un màxim de 4 jugadors/es i les partides tindran una durada limitada de 45 minuts. Les dues primeres rondes es faran agrupant als jugadors/es aleatòriament, mentre que en la darrera ronda, les taules de joc es configuraran en funció de les puntuacions assolides pels jugadors/es en les dues primeres partides.

 


El torneig es farà garantint les màximes mesures de seguretat: places limitades, espai ventilat, taules amb un màxim de 4 persones, ús obligatori de mascareta i dispensació de gel hidroalcohòlic.

 


Les inscripcions al torneig es poden fer a través del següent enllaç

 


Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició l’any 1995, se n’han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010 el joc Catan es va començar a editar en català.Amb aquesta activitat, el CAE se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra cada any el 28 de maig. Et Torneig de Catan compta amb la col·laboració del Graner -que cedeix l’espai- i de Devir -l’empresa editora del joc- i forma part d’un programa de dinamització lúdica que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.