Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 16 de maig de 2022 | 17:03 |

La 7a edició de la Manresa Express va ser la més esportiva de totes

Imatge CAE

15/6/2021

 

Les 15 parelles que van participar van recórrer 17 km per superar la cursa, amb la novetat que no es podia fer autoestop i amb un passaport de validació per passar a la següent prova. Trapelles, Els colonitzadors del Delta i Anacletos van ocupar el podi de la #MANRESAEXPRESS2021, celebrada el 12 de juny i organitzada pel CAE Equip d'Esplais, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i Manresa Jove.

 

La 7a edició de la Manresa Express va omplir la quota de participació amb el màxim permès i amb una valoració positiva generalitzada, gràcies a l'organització voluntària del CAE Equip d'Esplais, amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i Manresa Jove. Trapelles, Els colonitzadors del Delta i Anacletos van guanyar el podi de la #MANRESAEXPRESS202115, més que merescuda, que es va celebrar el passat 12 de juny.

15 parelles van suar de valent per superar les proves de la cursa que enguany van ser més físiques en comparació d'edicions anteriors. En total van fer 17 km gairebé corrents tota l'estona, amb l'afegit que no es podia fer autoestop pels canvis de la normativa municipal i que s'havia d'anar amb mascareta per les restriccions per la COVID. Una de les proves, per exemple, era fer un suc de taronja que implicava pujar i baixar dues vegades a la Torre Santa Caterina. Tot plegat, una bona jornada d'exercici físic!

Una altra novetat d'aquest any va ser el passaport personalitzat que tenia cada parella i que havien de validar per passar a la següent prova. Totes les persones que van participar han valorat molt positivament aquesta 7a edició, amb ganes de tornar a jugar l'any que ve i amb l'esperança de poder fer autoestop.

La Manresa Express 2021 va comptar amb la col·laboració dels locals de la Vermuteria Santa Rita, Atiq Bar Kitchen, Porta Ferro i Mengem Bages.

La Manresa Express és una cursa per parelles que s’inspira en el programa televisiu Pekín Express, adaptada i traslladada a Manresa. L’activitat consta d’una sèrie de proves escampades per diferents indrets de la ciutat que cal completar en el mínim temps possible. Les proves combinen l’enginy, l’habilitat i la concentració i els participants van descobrint la ubicació d’una nova prova un cop han superat l’anterior, sense mòbil ni objectes personals.