Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 05:53 |

La 20a edició de la Setmana de Jocs al Carrer arribarà abans d’hora per l’avançament de l’inici del curs escolar

Imatge CAE

28/6/2022

 

• Del 30 d’agost al 3 de setembre, hi haurà 7 places de joc a les tardes, una plaça de jocs de taula a la nit, una exposició de les 19 edicions de la SJCM, a banda d’una programació d’activitats puntuals.

 

La 20a edició de la Setmana de Jocs al Carrer de Manresa se celebrarà com sempre, al carrer i amb una àmplia proposta d’activitats lúdiques i de joc, una setmana abans del que estava previst, a causa de l’avançament de dates del curs escolar.

La primera edició de la Setmana de Jocs al Carrer es va fer l’any 2003 i sempre s’ha celebrat entre la darrera setmana d’agost i la primera setmana de setembre, en funció de com queia la Festa Major de Manresa i la diada de l’11 de setembre. La previsió inicial d’aquest any era de celebrar-la del 5 al 9 de setembre, però l’avançament de l’inici del curs escolar al 5 de setembre, ha fet que des del CAE es decidís un canvi de dates: Finalment, es farà del 30 d’agost al 3 de setembre, immediatament després de la Festa Major de Manresa.

Enguany hi haurà 7 places de joc a les tardes, una plaça de jocs de taula a la nit i una programació d´activitats puntuals per commemorar la 20 edició. A més a més, a la sala d´exposicions de la Plana de l´Om es farà una exposició retrospectiva de la SJCM. A diferència de les dues darreres edicions molt condicionades pel context de pandèmia, aquest any s’eliminaran les mesures de control d´aforament a les activitats i es recuperaran les col·laboracions amb altres entitats de la ciutat.

La Setmana de Jocs al Carrer està organitzada pel CAE i té el suport de l’Ajuntament de Manresa i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

La programació completa es podrà veure a partir de mitjans d’agost a la pàgina web www.jocsalcarrermanresa.cat. També se’n podrà fer un seguiment més detallat a les xarxes socials o amb l’etiqueta #JocsAlCarrerManresa2022.