Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 05:43 |

L'Institut Guillem Catà signa un conveni de col·laboració amb el CAE

Imatge CAE

16/11/2022

 

Després de la participació del centre educatiu a l'edició d'enguany de 'Kapla al Museu', el CAE formalitza totes les fórmules col·laboratives que establirà amb l'institut al llarg del 2023

 

Els alumnes de l'Institut Guillem Catà van participar al llarg de la setmana passada en diversos tallers dirigits per les tècniques del CAE amb la finalitat de promoure les aptituds dels alumnes en matèria de lleure educatiu i animació. De fet, els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turisme (ASCT) van acudir al Museu de l'Aigua i el Tèxtil durant el cap de setmana per atendre els participants com a dinamitzadors i animadors.

 

El cicle d’ASCT ja havia intervingut en les anteriors edicions del Kapla, i el passat divendres va formalitzar mitjançant un conveni amb el CAE les diferents fórmules de col·laboració fins a finals de 2023. Al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa van signar Nasi Muncunill, director del CAE, i Carles Lapeña, director de l'Institut Guillem Catà, acompanyats de bona part dels voluntaris en pràctiques d’aquest cap de setmana.

 

El Kapla és un joc de construcció a partir d’unes petites peces de fusta, i és apte tant per a xics i grans. Més enllà de ser un joc entretingut i apassionant, sovint és utilitzat en moltes escoles i espais educatius perquè permet treballar moltes habilitats i competències, com ara la creativitat, l’equilibri, la geometria espacial, la concentració, el treball en equip i la cooperació, entre d’altres.