Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 23:07 |

El Casal de Joves La Kampana celebra els 20 anys

Imatge CAE

14/5/2021

 

 

La Kampana ha complert 20 anys d’activitat. I per celebrar-ho el dijous 20 de maig es va fer una festa a la plaça Icària que va comptar amb la presència de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy i Guàrdia, de la regidora d'Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, extreballadors i extreballadores de la Kampana, voluntaris i voluntàries, membres del CAE i joves habituals de l’equipament.


Durant gairebé una hora hi vàren haver parlaments de les autoritats, d’extreballadors/es i de col·laboradors/es. Però el que va donar més emotivitat a l’acte varen ser les vivències d’alguns dels joves que han passat per l’equipament, ja fóssin en forma de parlament o d’intervenció artísitica.


El Casal de Joves La Kampana és un equipament municipal que es va posar en marxa l’any 2001 amb l’objectiu d’esdevenir un punt de referència per a la població juvenil de la ciutat, generant activitats i dinàmiques que els ajudin a construir el seu projecte vital tot compartint les seves inquietuds i potenciant les seves habilitats i interessos. Des de l’any 2013 el CAE n’assumeix la gestió i dinamització.

 

 

Podeu accedir al vídia amb les fotografies d'aquests 20 anys a partir d'aquest enllaç.