Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 23:04 |

El CAE participa en el projecte europeu MUSIC IN

Imatge CAE

23/3/2021

 


Aquest mes de març s’ha donat el tret de sortida a MUSIC IN, un projecte europeu que té com a finalitat dissenyar i aplicar activitats i metodologies vinculades a la música i a la creativitat en la intervenció amb joves, amb una especial atenció a aquells col·lectius més desafavorits.


MUSIC IN inclourà la creació, experimentació i validació de noves metodologies i pràctiques musicals amb un grup de 18 dinamitzadors/es juvenils dels 3 països participants, incloent dues trobades internacionals i l’elaboració d’una guia i d’un web. A més a més es treballarà perquè la formació rebuda pels dinamitzadors/es pugui tenir un reconeixement oficial.


MUSIC IN està liderat per la associació cultural “Il Tempio d’Apollo”, d’itàlia i, a més a més del CAE hi participen 5 entitats associades més: la “Università degli Studi di Salerno” i el “Conservatorio Statale di Musica Domenico Cimarosa d’Avellino”, totes dues d’Itàlia; la “Asociación de madres y padres de alumnos del Conservatorio Profesional y Escuela de Música de San Javier" i “Leitmotiv-Mouvement”, de Murcia i  Castilla la Mancha, respectivament, i “Solidaried’arte – Associaçao de Integraçao pela Arte e Cultura”, de les Açores (Portugal).

El projecte es desenvolupa en el marc dels programes Erasmus Plus que impulsa la Unió Europea i tindrà una durada de 2 anys.