Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 22:35 |

El 8 d'octubre començarà la nova temporada de les Nits de Joc

Imatge CAE

1/10/2020

 

 

El dijous 8 d’octubre el Club del Joc del CAE posarà en marxa una nova temporada de les Nits de Joc. Tots els dijous, de 2/4 de 10 fins a la mitja nit, totes les persones aficionades als jocs de taula trobaran al Graner (l’antic Cafè del Taller, al c/ Sobrerroca, 14), un espai per jugar o per aprendre nous jocs de taula.


Els membres del Club del Joc són els responsables de preparar i dinamitzar aquestes sessions, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia, etc- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen.


Aquest any, l’activitat es farà prenent les màximes mesures de seguretat, amb places limitades, control d'aforament, grups màxims de 6 persones, ús obligatori de mascareta, dispensació de gel hidroalcohòlic i la retirada dels jocs que s’hagin utilitzat. L’organització d’aquesta activitat i les mesures de seguretat podran anar variant en funció de l’evolució del context sanitari i de les mesures de prevenció que es puguin anar establint.


La programació de les Nits de Joc es complementarà amb dos tornejos durant el curs: el Torneig de Carcassonne de la Llum (25 de febrer) i el Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc (20 i 27 de maig).


Des de l’any 2003, el Club del Joc del CAE organitza aquesta activitat que té com a finalitat promoure el joc com un element a partir del qual es puguin estructurar activitats d’oci per a joves i adults. La participació en les Nits de Joc és gratuïta i, ara per ara, no requereix inscripció prèvia.