Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:18 |

Arriba la recta final dels Casals d'Estiu del CAE Fundació La Xarranca

Imatge CAE

23/7/2021

 

La que ve serà l’última setmana dels Casals d’Estiu d’infants i joves abans de les vacances d’agost. Gimcanes, jocs d’aventura, excursions, piscina, tallers... Les activitats segueixen, per acabar d’esprémer i viure aventures el juliol. Les escoles de Monistrol de Montserrat, La Sèquia i el Pack Jove de Vacarisses han finalitzat les activitats aquest divendres; i el Pare Algué i La Renaixença ja van acabar la setmana passada.

 

Els infants dels Casals d’Estiu del CAE – Fundació La Xarranca gairebé ja són uns ninges nivell PRO! Els dels Casals de Monistrol de Montserrat, de les escoles La Sèquia, La Renaixença i Pare Algué ja han acabat i han superat totes les missions amb èxit.

En la penúltima setmana dels Casals d’Estiu, els infants s’han mudat amb els seus quimonos, han fet dinàmiques de gestió de les emocions i han acabat el seu koinobori (un tipus d’estel japonès). També han gaudit molt de les remullades i de les estones de piscina, que amb la calor que ha fet aquesta setmana venia molt de gust! El Bitxac de Santpedor han anat al llac de Navarcles i a la Granja Escola Les Pedreres, on s’han tirat amb tirolina, han anat amb canoa o bicicleta i han conegut de ben a prop els animals de granja.

Els i les joves d’Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses) han estat fent esports d’aventura, caminades i jocs de carrer. A Vacarisses, els i les joves han anat de bivac a la Font de l’Orpina, una bona manera d'acomiadar-se del Casal, ja que aquesta ha sigut la seva última setmana. A Manresa, han après a anar amb skate i s'han trencat el cap per desxifrar la clau d'un cadenat i guanyar per equips en el joc del break out en el mínim de temps possible. El divendres se l'han passat al llac de Navarcles anant amb canoa i fent esports d'aventura.

Enguany s'han apuntat uns 400 infants als Casals d’Estiu que es reparteixen entre els casals de l'escola La Sèquia, Pare Algué i Renaixença de Manresa; El Bitxac de Santpedor, Castellbell i el Vilar i el de Monistrol de Montserrat. A més, uns 320 joves faran activitats programades i segons les seves motivacions amb Òrbita Jove, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Manresa; i Pack Jove, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Vacarisses.