Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 16 de maig de 2022 | 17:59 |

9 centres educatius confien en l'Espai Migdia de La Xarranca

Imatge CAE

20/10/2021

 


• L’Espai Migdia acompanya els infants durant l’àpat i ofereix serveis de lleure per l’estona d’esbarjo

9 centres educatius de la Catalunya Central confien en l'Espai Migdia de Fundació La Xarranca per aquest curs 2021/22, que compta amb unes 80 persones treballadores encarregades de dinamitzar. Enguany li hem canviat el nom a Espai Migdia per tal que representi tots els serveis que s’hi ofereixen: Menjador Escolar i dinamització d’activitats de lleure.

Entenem el Menjador Escolar com un espai educatiu molt important per al desenvolupament de l'infant per aprendre hàbits, actituds i valors on es socialitza i comparteix experiències.

La fundació La Xarranca, com a responsable de l’equip de monitors i monitores, és l’encarregada de coordinar-se i col·laborar amb el centre per promoure els hàbits alimentaris saludables.

A més, l’estona de lleure permet avançar en l’autonomia i creativitat dels infants i gaudir d’un temps de lleure distès, tranquil, imaginatiu i lliure on l’infant és el protagonista, amb un acompanyament per a realitzar joc lliure o en grup guiat, proporcionar jocs de taula i vetllar per la seva seguretat.