Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 19 d'agost de 2022 | 07:08 |

410 infants i joves posen punt final als Casals d’Estiu del CAE i La Xarranca

Imatge CAE

29/7/2022

 

• Uns 340 infants de la Catalunya Central s’han convertit en detectius i han pogut entrar a l’Agència de Detectius AIDA, mentre que més de 70 joves han gaudit de l’estiu amb activitats d’esport, bivac i piscina.

 

Més de 400 infants i joves han gaudit dels casals i activitats d’estiu del CAE i La Xarranca, sense tantes restriccions per la COVID i amb molta més llibertat que l’any passat. La Cançó dels Casals ha sigut el hit dels Casals d’Estiu d’enguany, que ha compost La Xarranca per celebrar els més de 30 anys d’experiència en l'organització de casals, colònies i altres activitats d'estiu de lleure educatiu.


L’agència de detectius AIDA (Agència Internacional de Detectius Actius) està molt contenta perquè l’entrenament de detectius ha anat molt bé a totes les centrals dels diferents municipis de la comarca del Bages com són Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Santpedor i Manresa. A més, els infants i equip de monitors i monitores s’ho han passat d’allò més bé amb les activitats de remullada, tallers i excursions.

MIRA AQUÍ EL VIDEO AMB FOTOS I LA CANÇÓ DELS CASALS


Els joves d’Òrbita Jove Manresa i Pack Jove Vacarisses, per la seva banda, també han gaudit de nits de bivac, tallers, una sortida al Bosc Vertical i l’excursió a Illa Fantasia. Tot això i l’entusiasme i il·lusió que joves i l’equip de dirigents traslladen a les activitats fa que sigui tot un èxit.

Ara el CAE i La Xarranca tanca unes setmanes per vacances i torna amb força per començar el curs amb activitats extraescolars de lleure amb l’avançament del curs escolar que enguany començarà el 5 de setembre.