Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:24 |

Şule Billur Yapıc

Imatge CAE

La Şule Billur Yapıc és una nova voluntària europea que farà la seva estada al CAE durant nou mesos. Té 23 anys, és d’Ankara (Turquia) i dedicarà gran part del seu voluntariat a fer tasques de disseny gràfic, ja que té experiència com a dissenyadora de videojocs. Però no tot és el disseny i durant aquests mesos la Şule també durà a terme tasques de dinamització i animació sociocultural, ja que també mostra un gran interès per la intervenció amb infants.


Coneguem-la una mica més.


Com és que vas decidir venir a fer un voluntariat al CAE?


Tenia ganes de provar coses noves i conèixer nova gent, així que, perquè no?


Quins són els teus hobbies, Şule?


M’agrada dibuixar, escriure, mirar pel•lícules, la fotografia i viatjar.


Si ens haguessis d’explicar quins han estat els tres millors viatges que has fet, quins serien?


París, Venècia i Angolema (França). Els dos primers, pel simple fet d’explorar llocs nous. En el cas d’Angolema, hi vaig anar amb l’escola per un festival de còmics i no només hi vaig trobar molta gent nova, sinó que a més hi vaig conèixer el meu artista preferit.


Com va ser el teu primer dia a Manresa?


Em vaig trobar amb la meva tutora a la seva oficina i em va ensenyar la ciutat. Va ser graciós perquè em pensava que Alba era nom masculí i quan vaig arribar esperava trobar-me un noi com a tutor.


T’agrada cuinar? Quin creus que és el plat que et surt millor?


M’agrada cuinar, tot i que realment no crec que sigui gaire bona cuinera. El meu millor plat és la pasta i l’iskender, un dels menjars més famosos del nord-oest de Turquia. Pren el nom de la persona que el va crear, Iskender Efendi, que vivia a Bursa.


Tens alguna cançó preferida?M’agraden moltes cançons, així que aquesta és una pregunta molt difícil de respondre, però potser em quedaria amb “Me gustas tu”, de Manu Chao, o les cançons de Gorillaz.


Ens has dit que t’agrada mirar pel•lícules. Ens en pots recomanar tres?


The Grand Budapest Hotel, Kung Fu Hustle i Kill Bill.


Quin és el teu actor o actriu preferit?


Últimament, Matthew McConaughey.