Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 4 de desembre de 2023 | 17:59 |

III Mataconills

Imatge CAE

Data: diumenge 16 d'octubre de 2016


Lloc: Plaça del Milcentenari (Manresa)


Horari:

9.30h: Esmorzar i formalització de les inscripcions
10h: Inici del torneig de mataconills
14h: Pica-pica


Agafa energia abans del torneig, de 2/4 de 10 a 10 del matí hi haurà esmorzar per a tots els participants i caldrà formalitzar les inscripcions de tots els equips.

A les 10h tindrà lloc l'inici del III mataconills o altrament dit, el cementiri. Podeu trobar les instruccions del joc aquí.

Primerament hi haurà una fase de grups, on tots els equips jugaran contra tots els equips del seu grup. En funció del nombre de victòries de cada equip obtindrem una primera classificatòria.

Els tres primers equips de cada grup es classificaran per la lliga de "Pastanaga d'or", en canvi la resta d'equips es classificaran per la "Pastanaga de plata".

En cas d'empat es col·locaran 6 pilotes al mig del camp i els dos equips empatats hauran de córrer des dels dos extrems oposats de la pista a agafar les pilotes i jugar a matar.

Les lligues d'or i plata seran disputades igual que la fase de grups. Un cop tots els partits hagin finalitzat i fem el recompte de victòries anunciarem el guanyador i tindrà lloc l'entrega de premis.

Durant el torneig us proposem un espai de photocall amb maquillatge i disfresses per convertir-vos en conills més reals. Però també podeu venir vestits de casa! Aquest també hi haurà Premi a la millor disfressa en equip.

A les 14h amb gana i ganes de seure una estona us proposem un pica-pica.
El cost del torneig és de 10€/equip i el pagament s'efectuarà en formalitzar la inscripció a la matinal.

Inscripcions (TANCADES)