Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:37 |

Ariadna Ujaque

Imatge CAE

L’Ari fa tasques d’administració al CAE des del novembre gràcies al programa de Garantia Juvenil. Viu a Calaf, té 26 anys i ha estudiat un Grau Superior en Comerç Internacional. Si mai truqueu per telèfon al CAE, es possible que us contesti ella i prengui nota del què necessiteu.

 

Avui podreu posar-li cara i conèixer-la una mica millor!

 

Ara que ja fa uns quants mesos que coneixes el CAE, què és el què més t’agrada de l’entitat?

 

El què més m’agrada del CAE és el bon rotllo que hi ha entre l’equip. Sempre que he necessitat ajuda he trobat algú disposat a explicar-me les coses i ajudar-me.

 

El passat dissabte 11 de febrer et vas estrenar com a dinamitzadora al Joc de ciutat de la Llum. Com vas viure aquesta experiència?

 

Super bé! Va estar molt divertit! Veure els nens tan actius i concentrats en les diferents activitats em va entusiasmar molt. A més a més, també em va agradar molt com estava muntat, ja que organitzar una activitat així costa moltíssim i ells ho van aconseguir i va sortir tot perfecte!

 

Què acostumes a fer durant el teu temps lliure?

 

Doncs el meu temps lliure acostumo a passar-lo amb el meu fill, me l’emporto al camp amb la bicicleta o el patinet, que li encanta, i si no anem al parc a jugar. A part, una petita part del meu temps lliure la dedico a realitzar activitat física: per exemple, m’encanta el Zumba i sempre que puc assisteixo a classes!

 

Ens recomanes un bon llibre?

 

Personalment, recomanaria “El mundo de Sofia”, ja que m’encanten els llibres de psicologia i filosofia. Tracta d’una noia jove que cada dia troba a la seva bústia una carpeta i segueix un curs de filosofia. Al llarg del llibre, la noia va coneixent alguns dels filòsofs més importants i experimenta els diferents tipus de filosofia que aquests proposen.

 

I una pel•lícula?

 

Una pel•lícula que m’agrada molt és la de “intel•ligència artificial”, que tracta d’una família que té el seu fill en coma permanent i els pares decideixen adoptar un nen que és un robot. Al llarg de la pel•lícula, aquest robot desitja convertir-se en nen i a partir d’aquí se li compliquen les coses per intentar comprendre als humans.

 

Un viatge o experiència que tinguis pendent?

 

Doncs abans de morir m’agradaria viatjar moltíssim, però només si m’ho puc permetre! Principalment, m’agradaria anar a Egipte, ja que és un lloc que sempre m’ha cridat moltíssim l’atenció.

 

On et veus d’aquí a cinc anys?

 

Cinc anys és un temps bastant llunyà, m’agradaria poder tenir un segon fill i poder-lo gaudir tant com el primer. També espero haver acabat la carrera i poder marxar més cap a les ciutats grans per poder créixer professionalment.

 

Descriu el CAE en tres paraules:

 

  • Família
  • Diversió
  • Formació