Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 04:14 |

Adriana Benítez

Imatge CAE

L’Adriana Benítez és una estudiant del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social del IES Guillem Catà. Gràcies al programa de formació Dual, l’Adriana s’ha incorporat a l’equip del CAE i La Xarranca fent tasques d’Integradora Social en diferents àmbits de l’entitat.

Actualment està fent suport al menjador de l’escola Renaixença i després passarà a donar suport als casals d’estiu i al Casal de Joves La Kampana.

Avui podreu posar-li cara i conèixer-la una mica millor!Ens expliques una mica millor què és la formació dual?


La formació Dual és una modalitat de formació professional en la qual l’estudiant, en aquest cas jo mateixa, combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat productiva en l’empresa. Normalment, aquest treball és remunerat.


Fa unes setmanes vas començar al menjador de la Renaixença, què és el que t’agrada més? I menys?


El que més m’agrada d’aquesta escola és la gran diversitat de cultures que hi ha. Cada dia aprenc coses noves. El que menys? M’ho he rumiat molt i l’únic que potser em fa que pensar, és el fet que alguns dels nens, per la seva cultura, hi ha dies que no mengen primer o segon plat, ja que no me mengen porc o res de carn.


Explica’ns quines aficions tens. A què dediques el teu temps lliure?


El meu temps lliure el dedico a estar amb la meva parella i els meus amics. M’agrada no parar mai per casa ja que sóc una noia extravertida i m’agrada tenir mil plans al llarg del dia. També m’agrada moltíssim llegir i veure pel•lícules o series abans d’anar a dormir.
 

On et veus d’aquí 5 anys?

D’aquí 5 anys em veig vivint amb la meva parella (encara que està molt complicat amb el tema de la crisi) i treballant en l’àmbit social.
 

Ens recomanes alguna pel•lícula? I un llibre?

Es una pregunta molt difícil ja que he llegit milers de llibres i he vist encara més pel•lícules. Però si amb una pel•lícula m’he de quedar, seria sens dubte “COBARDES”. La vaig veure a l’E.S.O. i no se perquè recordo cada moment ja que se’m va quedar totalment marcada. De llibre preferit triaria “EN DEFENSA PROPIA”, que tracta sobre una increïble història d’una nena que va matar al seu pare quan aquest maltractava a la seva dona, la mare de la nena.
 

Un viatge o experiència que tinguis pendent?

Viatges pendents en tinc molts! Si per mi fos, estaria cada dia en una ciutat o país diferent. Però el que més desitjo des de que era molt petita, és viatjar a Sevilla acompanyada de la meva mare
 

Si haguessis d’agafar una cosa de la teva habitació quina seria?

Agafar només una cosa seria complicat. Segurament m’emportaria un peluix que tinc des de petita o una foto de la meva mare.