Equip directiu

Jordi Lorente Servitja (President)

Soci del CAE des del 1995 havent format part, amb intermitències, de diferents equips: formador del curs de Director/a de Lleure, Equip Directiu, Club del Joc, etc. i havent estat en la gestació del Club del Joc i de diferents activitats promogudes des d’aquest equip. Els inicis en l’educació en el lleure són com a nen i monitor del MIJAC Mercè (Manresa) posteriorment ampliats amb l’experiència i la formació de monitor -és l’únic ésser en tot el món que ha repetit per gust el curs de monitor- i amb els estudis de Magisteri i Ciències de l’Educació. Amb el Màster “Bases i aplicacions en l’escola i el lleure del joc i l’esport” obre el ventall d’experiència lúdica a la investigació i sensibilització en el joc tradicional i motor que més tard l’introduirà en el món dels jocs de taula. També té com a obra escrita la ”Enciclopèdia del Juego”, conjuntament amb Oriol Ripoll, i diferents publicacions monogràfiques editades pel CAE. Actualment, exerceix com a professor del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística a l’institut Guillem Catà de Manresa. Té com a afeccions els jocs de taula, la bicicleta, l’excursionisme i la literatura infantil i juvenil.

Aina Marcet i Valdés (Secretària)

Sòcia de l’entitat des del 2011 i membre de l’equip directiu des del 2014. Tècnica superior en Animació Sociocultural i en Integració Social, estudiant del Grau d’Educació Primària. Després de treballar en els àmbits de joventut i protecció internacional, actualment treballa d’Educadora d’Educació Especial a Solsona. Vinculada al món del lleure des de ben petita i anys després com a monitora, cap i cap d’agrupament (Esplai Vic-Remei, AEiG Cavall Bernat, Mijac Poble Nou de Manresa i AEiG Pere Quart de Barcelona). Directora de lleure infantil i juvenil. També vinculada a altres entitats de Manresa. Teatre, jocs, fotografia i política són algunes de les seves passions.

Helena Vilar Recasens (Vocal)

Directora de la Xarranca des de l’abril del 2022. Diplomada en Educació Social, llicenciada en Psicopedagogia i màster en formació del professorat, inicia la seva vinculació amb el CAE com a formadora en cursos de premonitors/es i monitors/es i monitora en casals de vacances. Vinculada a l’educació en el lleure com a monitora a l’esplai Vic-Remei fins al 2016. Apassionada de la costura.

Jordi Santamaria i Gamez (Vocal)

Soci del CAE des de l’any 2000 formant part de l’equip del Club del Joc, de l’Equip Directiu i formador del curs de monitors i directors de lleure. President de l’entitat des de l’any 2010 fins al 2018. Llicenciat en Geologia i treballant en el control de qualitat de la construcció. Des dels 6 anys vinculat al món del lleure com a nen al Mijac Sagrada Familia. Posteriorment, com a monitor i director del Mijac Sagrada Familia i l’Esplai Lairet. Membre de l’associació Campi qui Jugui des de l’any 1998 i president des de l’any 2004. Percussió, correfocs i muntanya són algunes de les passions.

David Vall Zamora (Vocal)

Vinculat al CAE des del 2014 treballant en menjadors escolars i participant en altres activitats. Soci a partir del 2016 formant part del Club del Joc, de l’equip d’Esplais i altres comissions. Membre de l’equip directiu des del 2018. Graduat en Enginyeria de Recursos Energètics i Miners, aficionat dels videojocs i els jocs de taula.

Nasi Muncunill Roca (Vocal i Director)

Soci del CAE des de l’any 1989. Inicialment formador dels cursos de monitor/a i després dels de director/a, tècnic de l’entitat i director del CAE des de l’any 1996. També formant part d’altres equips de l’entitat -Publicacions, Noves tecnologies, Club del Joc- o de comissions organitzadores d’activitats -Esplais per la pau, Moguda a l’Agulla, Setmana de Jocs al Carrer-. Arquitecte tècnic reconvertit a gestor associatiu. Monitor i Director d’activitats de lleure. De jovenet, membre d’Hora-3, Hora 6, monitor i responsable de centre del Mijac de la Mercè, membre de l’equip de coordinació diocesana del Mijac Vic i del Consell Catalano-Balear. Apassionat de la btt, de l’esquí de fons i dels jocs de taula.