Olga Puyal
Aquest passat mes de novembre, després de més de 25 anys de trajectòria a la nostra entitat, la nostra companya Olga Puyal comença a gaudir de la seva etapa de jubilació.
L’Olga ha treballat com a monitora i també com a coordinadora de diferents menjadors escolars de la Xarranca fent créixer el nostre projecte educatiu dins el temps de migdia.
Es per això que et volem agrair tots aquests anys de dedicació i compromís, per la teva professionalitat i humanitat i per fer del nostre equip un lloc millor en tots els aspectes.
Et desitgem una jubilació fantàstica, amb molt de temps per fer tot allò que t’agrada! Et trobarem molt a faltar!
- Quin ha estat el record més especial o significatiu que guardes del teu temps treballant als menjadors escolars?
De records especials en tinc molts, és difícil quedar-se només amb un. Potser en aquests moments el que més m’agrada és quan em trobo antics alumnes que han passat per les escoles on he estat. Em saluden contents i m’expliquen com els hi ha anat des de llavors, i m’agrada veure que l’afecte és mutu.
- Quins canvis has notat als menjadors escolars des que vas començar fins avui?
El que jo destacaria en els menjadors és el canvi en la dieta. Ara és una dieta molt més sana i equilibrada. I en el temps de lleure, destacaria les caixes dels jocs, que han estat un impuls molt gran en l’espai migdia a l’hora de diversificar les activitats i que no es redueixi tot al futbol.
- Després de tants anys treballats als menjadors, podries dir quin plat s’ha convertit en el teu preferit?
Tiraré de clàssics. Els macarrons sempre m’han agradat molt.
- Hi ha algun moment divertit o anècdota que sempre recordis amb un somriure mentre treballaves pel CAE?
A l’hora de servir les postres a infantil aquests últims cursos, cantava una cançó als nens el dia que hi havia pera, i el menjador era una festa.
- Quin consell donaries a les futures generacions de treballadors que comencen la seva carrera als menjadors escolars o a la coordinació dels mateixos?
Que recordin que la nostra feina no és només servir el menjador, sinó educar-los en hàbits a la taula i, al espai migdia, educar-los en el respecte als companys, monitors i material. I sobretot, que treballin en equip, sinó, la feina no surt bé.
- Què és el que més trobaràs a faltar de la teva feina diària i de les persones amb qui has compartit tants anys?
Trobaré a faltar tenir cada dia un horari fixe, l’estima dels infants i les vivències del dia a dia amb les companyes de feina.