Inscripció Casal Intensiva Juny Francesc Macià

Informació prèvia

Es comptabilitzarà la inscripció com a finalitzada sempre que s'hagi emplenat el present formulari, hàgiu entregat l'autorització signada original a l'AMPA/AFA i s’hagi fet el pagament del casal dins el termini d’inscripcions. Per qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte directament amb l'AMPA.

Dades de l'infant

DD slash MM slash YYYY
Curs(Obligatori)
Gènere(Obligatori)

Dades de contacte

Dades de salut de l'infant

Pateix alguna malaltia?(Obligatori)
Pren alguna medicació?(Obligatori)
Té necessitats educatives especials que requereixin atenció individualitzada?(Obligatori)
Té vetllador/a durant la jornada escolar?(Obligatori)
Max. file size: 30 MB.
Max. file size: 30 MB.
Indiqueu-nos el número de compte on voleu rebre la devolució del l'import del casal (en cas d'anul·lació). Cal facilitar el codi IBAN que des de la Xarranca es farà arribar a l'AMPA.

AUTORITZACIONS I CONSENTIMENTS

L'infant pot marxar sol un cop finalitzada l'activitat?(Obligatori)
(No es deixarà marxar cap infant acompanyat d'un altre menor si no hi ha autorització expressa de la família)
DRETS D'IMATGE PROPIES I DELS MENORS(Obligatori)
Com a tutora o tutor legal de l'infant que s'inscriu, autoritza a FUNDACIÓ LA XARRANCA, d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 1/1982 sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i a la Llei Orgànica 1/1996 de protecció jurídica del menor, per tal que els responsables de les activitats puguin realitzar la captació, reproducció i publicació, únicament en les seves pàgines web o en les seves publicacions, d'imatges de la nostra filla o fill dutes a terme a les activitats organitzades per FUNDACIÓ LA XARRANCA, sempre que respectin de forma estricta el seu honor i intimitat.