Descripció: Versió gegant del joc de taula dels Sortilegis. El joc consisteix a envoltar completament de sortilegis la bruixa de l’equip contrari tot evitant els que l’altre equip envia. El joc es juga per equips formats per una bruixa que es mou per sobre del tauler i per un segon participant que col·loca els sortilegis. El primer equip que aconsegueixi immobilitzar l’altra bruixa guanya la partida.

Mides: Lona de 4*3 m, dues bosses amb 48 saquets (encanteris) i 2 barrets de bruixa.

Altres recursos

Preu normal: 0€

Preu reduït: 0€

Descripció: Les caixes de Jocs per la Igualtat, són un recull de diferents jocs no-sexistes que ens han cedit des del Consell Comarcal del Bages. A cada caixa hi ha diferents jocs (segons l’edat) per poder treballar el gènere, el feminisme i la igualtat a partir dels jocs de taula. Aquesta proposta està pensada per […]

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Joc de destresa on s’ha de moure les peces de la torre sense que caigui. El jugador/a ha de treure una peça de qualsevol lloc per sota de la fila superior i col·locar-la en la part superior de la torre. Dimensions: 54 peces de 28*7*4,5 cm. Pes aproximat: 40 kg.

Preu normal: 12€

Preu reduït: 9€

Descripció: Igual que el dòmino de taula tradicional, aquí tenim un format sobredimensionat del mateix joc. Les peces estan fetes de fusta i pintades amb color. Mides de les peces: 13*7 cm.

Preu normal: 7€

Preu reduït: 5€

Descripció: Sandàlies o esquís gegants. Joc originari d’Indonèsia. Versió infantil. Format per dues fustes de 1.5m. Tres persones amb els peus fixats a les fustes s’han de coordinar i posar d’acord per avançar conjuntament. Llargada: 1,20 m.

Preu normal: 7€

Preu reduït: 5€

Descripció: Sandàlies o esquís gegants. Joc originari d’Indonèsia. Format per dues fustes de 2.5m. Cinc persones amb els peus fixats a les fustes s’han de coordinar i posar d’acord per avançar conjuntament. Llargada: 2,40 m.

Preu normal: 10€

Preu reduït: 7€

Descripció: Joc d’habilitat i cooperatiu que té com a objectiu que la persona del centre pugui avançar com si estigués dalt unes xanques. La resta de jugadors han de tensar i destensar les cordes per ajudar que pugui avançar i no caure. Dimensions: 2.40m d’alçada.