Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 20 de febrer de 2019 | 13:13 |

Obertes les inscripcions per al Torneig de Catan

Imatge CAE

Edicions anteriors

24/4/2018

 

 

El CAE ja ha obert el període d’inscripcions de la 7a edició del Torneig del joc Colons de Catan, que es farà els dies 17 i 24 de maig al Cafè del Taller. Amb aquesta activitat, el CAE se suma a la commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el dia 28 de maig.

 


Les inscripcions per poder participar al 7è Torneig de Colons de Catan, organitzat pel CAE els dies 17 i 24 de maig en motiu del Dia Internacional del Joc, ja estan obertes al web del CAE (www.cae.cat). El torneig es farà al Cafè del Taller (c/ Sobrerroca, 14) durant dos dijous consecutius a partir de 2/4 de 10 del vespre. Per aquest motiu i amb l’objectiu de facilitar la participació, es permet la inscripció d'equips formats per dues persones, una per a cada dia.

 


Les partides seran de quatre jugadors i es faran amb el joc bàsic de Colons de Catan, sense incorporar cap expansió. Es repetirà la modalitat de torneig utilitzada les darreres edicions fent dues partides cada dia i limitant a una hora la durada màxima de cadascuna. El guanyador o guanyadora obtindrà un joc de Devir, l’empresa editora del Catan a l’estat, que també col•labora aportant els jocs necessaris per fer les partides.

 


El Torneig de Catan del CAE forma part de les fases classificatòries del “Campeonato Nacional de Colonos de Catán”. Així, en funció del nombre final de participants al Torneig, els primers classificats obtindran plaça per participar al campionat estatal que es farà aquest estiu a Madrid.

 


Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició al 1995, se n’han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010 el Colons de Catan es va començar a editar en català.

 


Amb aquesta activitat, el CAE se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el dia 28 de maig.

 

 

+ informació i accés al formulari d'inscripció