Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 15 d'agost de 2020 | 05:59 |

Obertes les inscripcions al joc de ciutat de la Llum del CAE

Imatge CAE

Joc de ciutat 2019

24/1/2020

 

 

El CAE ha obert el període d’inscripcions per a una de les activitats que l’entitat organitza dins del programa de les festes de la Llum: el joc de ciutat “Assasinat al creuer CAEribe”, que es farà el dissabte 15 de febrer.

 

Un any més, el CAE torna a programar el joc de ciutat de la Llum dins del programa d’actes de les festes de la Llum de Manresa. El joc es celebrarà el dissabte, 15 de febrer, començarà a les 16h a la plaça del Milcentenari i discorrerà per diferents indrets del barri antic de Manresa. La participació a l’activitat és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia a través del web del CAE. El joc de ciutat té places limitades que es cobriran per rigorós ordre d’inscripció.


Aquest any el joc de ciutat s’ha batejat amb el títol “assasinat al creuer CAEribe”, tots els participants viatjaran en vaixell i sereu els protagonistes sent la tripulació i els professionals de diferents àmbits. Malauradament hi hagut un assassinat. El Xef del creuer ha mort i no se sap qui és l’assassí. L’objectiu de tots els participants serà descobrir qui ha estat l’assassí i per poder fer-ho hauran de superar les diverses proves.


Per participar en el joc de ciutat cal fer-ho en equips d’entre 3 i 5 persones. La participació de menors d'edat es fa sota la responsabilitat i supervisió dels seus pares i mares i en cap cas s’admetrà la inscripció de menors de 8 anys que no vagin acompanyats d’una persona adulta.


A més a més, des del CAE es fa una crida per trobar persones que, a nivell voluntari, vulguin participar aquell dia en l’organització del joc. Les tasques a desenvolupar són: dinamitzar les diferents proves, fer de personatges itinerants, acollir els participants, etc. Per apuntar-se de voluntari cal enviar un correu electrònic a cae@cae.cat


El CAE va incorporar per primera vegada aquesta activitat al programa de les festes de la Llum al 2009, l’any en què el CAE va assumir l'administració de les Festes. Des de l'any 2014 el Joc de ciutat de la Llum s’ha dut a terme de manera ininterrompuda.

 

Formulari d'inscripció