Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 20 de juny de 2019 | 21:22 |

Nou curs gratuït de Monitor/a de Lleure per a persones en situació d'atur

Imatge CAE

27/9/2018

 

 

Dilluns, 1 d’octubre, el CAE inicia un nou curs de Monitor/a d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil gratuït per a persones en situació d’atur. El curs consta de 170 hores teòrico-pràctiques que es faran fins el 31 d’octubre, de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda, al Casal de les Escodines. Finalitzada aquesta formació s’iniciarà un període de pràctiques en diferents equipaments i activitats escolars i de lleure amb una durada de 160 hores.


L’aprofitament del curs permet obtenir una triple titulació: el títol de Monitor/a d’Activitats de Lleure que expedeix la Direcció General de Joventut, el certificat professional de Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil que expedeix el Servei d’Ocupació de Catalunya i una certificació de formació en Manipulació d’aliments.


El curs està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i s’adreça a persones en situació inscrites al SOC com a demandants d’ocupació amb una formació mínima a nivell d’ESO o equivalent. Les persones interessades es poden adreçar presencial o telefònicament al CAE per complementar aquesta informació (Plaça del Milcentenari, s/n de Manresa. Tel 938725789)