Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 20 de setembre de 2018 | 01:10 |

Ludorail Europa. Dia 7. A Montpelier

Imatge CAE

5/10/2017

 

Dijous, 5 d'octubre.
Ens hem llevat a Montpelier amb un sol molt lluent. De camí cap al centre de la ciutat, on hi ha localitzada la plaça on hem fet la dinamització hem perdut un component del grup. L'Andrea ha perdut el tramvia perquè estava empanat mirant el mòbil.

Per sort, al cap de 2 minuts en passava un altre i hem esmorzat tots junts al mateix bar-restaurant on hem dinat després de dinamitzar la plaça que ha tingut més participació que les dinamitzacions anteriors.

La dinamització s'ha fet a la plaça de la Comédie, zona d'arribada del tramvia al centre de la ciutat. Ens hem organitzat en cinc zones de joc diferenciades; zona infantil, amb jocs sobre un dels paracaigudes, zona de baldufes, Kendames i hèlices, zona de llançament d'espardenya i freesby, zona de paracaigudes i flingit i zona de jocs sense material i saltar corda.

S'ha valorat que l'organització ha estat més definida i ha ajudat a posar ordre a la plaça i encara que no hi hagués i espai fixa per a cada dinamitzador, entre tots tinguéssim al cap les zones i no en deixéssim cap de sola en cap moment. Un espai lliure però ordenat.

Durant la tarda, la Bea i la Laura han organitzat la "1ra Edició de les Olimpíades al millor jugador/a de Ludorail". Al parc Charles de Gaulle ens hem dividit en dos equips; la famiglia rosa i los perros autistas, i hem anat superant amb més o menys puntuació les 7 proves de les olimpíades; un duel de fer girar la baldufa més estona que el contrincant, aconseguir el màxim nombre de persones agafades al paracaigudes del teu grup per fer un iglú, fer el llançament més llunyà de l'espardenya, etc.

Per acabar el dia, una sessió de youthpass que també superava les anteriors. Teatre, expressió corporal, cançons, poemes i raps per expressar els punts forts i crítiques constructives del projecte Ludorail.

Podeu seguir el dia a dia al nostre perfil d'Instagram: @Ludorail_Europa.