Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dijous, 20 de juny de 2019 | 21:07 |

Lúcids finalitza el primer trimestre amb una activitat grupal

Imatge CAE

19/12/2018

 

El projecte d'acompanyament a la tasca escolar "Lúcids" ha arribat al final del primer trimestre amb la participació de 5 grups d'alumnes de 3rt i 4rt d'ESO dels instituts de Manresa. 

 

Aquests grups de treball estan formats per un màxim de 4 persones, i es reuneixen setmanalment al Casal de Joves La Kampana per dur a terme sessions de suport a la tasca escolar amb el David, que n'és el seu acompanyant. 

 

Aquesta tarda, s'han reunit tots els grups per convertir-se en alumnes de diferents cases de Hogwarts i a través de diferents reptes, intentar demostrar les seves habilitats. Algunes de les proves han estat fer la torre més alta amb diferents materials, o respondre a preguntes de coneixements treballats a lúcids el més ràpid possible. 

 

La sessió grupal ha finalitzat amb l'entrega del premi al grup de treball que ha aconseguit finalitzar el tercer trimestre amb la millor puntualitat i aprofitament de les sessions, criteris que s'avaluen setmanalment a través d'un sistema de puntuació gamificat. 

 

Si voleu conèixer millor el projecte Lúcids, entra al següent enllaç