Formaciķ i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 5 de marį de 2021 | 16:55 |

El CAE publica el nou catāleg d'activitats extraescolars pel curs 2020-2021

Imatge CAE

29/4/2020

 

 

Des del CAE i la Fundació la Xarranca ja hem tancat la proposta d’extraescolars pel curs vinent 2020-2021. 

 


El catàleg s’organitza per etapes educatives: educació infantil, educació primària, educació secundària i finalment els tastets educatius.

 


A Educació Infantil trobem: Mou-te i balla, iniciació al patinatge, mutliesports, laboratori d’arts, arts escèniques, joc i joguina i let’s play.

 


A Educació primària: Urban dance, patinatge, multiesports, laboratori d’arts, dibuix artístic, arts escèniques, guitarra, tallers musicals, club del joc, informàtica, reforç escolar, animació digital i legorobot.

 


A Educació secundària hi trobem: Guitarra, arts escèniques, tallers musicals, i aules d’estudi.

 


Per últim, hi trobem els tastets educatius que són converses educatives entre professionals del món de l’educació i els pares i mares de l’escola. Amb aquesta proposta es vol acostar als pares i mares a diferents temes entorn l’educació dels seus fills i filles.

 

 

A més, des del CAE i la Fundació la Xarranca gestionem altres serveis com: menjadors escolars, transport escolar, servei despertador, vetlladors/es, casals de vacances, dinamització de patis, acompanyament a sortides i colònies, personal de suport a l’AMPA, aula socioeducatives, activitats per a festes escolars, espai de jocs i tallers entre d’altres.

 

 

Si necessiteu més informació o no trobeu el que busqueu podeu posar-vos en contacte amb la Laura Soler al correu laurasr@cae.cat o amb l’Helena al correu helena@cae.cat

 

 

*Podeu consultar el catàleg aquí