Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 27 de maig de 2019 | 11:03 |

L'educació en el lleure en vídeos

Imatge CAE

 

A continuació us adjuntem els enllaços a diferents vídeos que parlen sobre el món de l'educació en el lleure.

 

 

El Cau

 

L’Agrupament Escolta Mintaka de Teià que forma part d’Escoltes Catalans presenta el seu CAU. Veureu des de les activitats de descoberta i jocs dels més petits que han de trobar un tresor amagat fins a l’activitat dels joves que es plantegen com millorar el poble. Els caps i les caps escoltes i guies fan de fil conductor de la presentació.

Accés al vídeo

 

 

 

L'Esplai

 

El Centre d’Esplai Pingüí de Sant Andreu de la Barca, que forma part de Federació Catalana de l’Esplai, mostra la connexió de l’esplai amb les famílies i amb el poble. Els veureu preparant la participació en el Carnestoltes. Aquest cop amb la col·laboració especial dels pares en els tallers de disfresses on valoren l’experiència dels seus fills i filles a l’esplai.

Accés al vídeo

 

 

 

Monitors/es, Directors/es i Caps d'Agrupament

 

Des de l’Esplai Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, que forma part de la Coordinació Catalana de Colònies, Casals, i Centres d’Esplai, destaquen el paper dels educadors i educadores. Veureu les reunions de preparació de les activitats, la importància de la seva formació i la voluntat d’uns joves de continuar a l’esplai com educadors i educadores per retornar part d’allò que han rebut.

Accés al vídeo

 

 

 

La Sortida


L’Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre Verge de Rocaprevera de Torelló, que forma part de Minyons Escoltes i Guies, proposa una sortida de cap de setmana. Els veureu arranjant un terreny d’acampada amb refugi. Després de la feina una mica de jocs, cançons i convivència. La cap destaca el fet d’afavorir el contacte amb la natura, com a base per estimar-la i respectar-la.

Accés al vídeo

 

 

 

L'educació en el lleure. Síntesi

 

L’Esplai Garbí de Mataró, que forma part d’Esplais Catalans i del Moviment Laic i Progressista, té la difícil missió de sintetitzar el que és l’educació en el lleure. Trobareu en aquest vídeo alguns dels pilars principals de l’educació en el lleure: la participació, la transformació social, la natura, l’aventura, l’educació, la ciutadania... El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya hi ha donat un cop de mà tot definint en pocs segons l’educació en el lleure i Acció Escolta també hi ha col·laborat.

Accés al vídeo


 

 

100M - 100.000 Monitors/es

 

Vídeo fet per la Direcció General de Joventut per l'acte de lliurament del Carnet de Monitor/a 100.000

Accés al vídeo

 

 

 

30 anys - 30 escoles d'educadors/es en el lleure

 

Vídeo fet per la Direcció General de Joventut per explicar els 30 anys d'Escoles d'Educació en el lleure

Accés al vídeo