Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 16 de maig de 2022 | 16:47 |

Una cinquantena de persones assisteixen a l'última Nit de Jocs de la temporada

Imatge CAE

18/6/2021

 

El Club del Joc del CAE va finalitzar la temporada de Nits De Joc al Graner aquest dijous 17 de juny amb la presentació del nou joc de taula VERBUM d'Ariadna Borràs en una vetllada que es va viure amb alegria i nostàlgia a la vegada.

Unes cinquanta persones van assistir a l'última Nits De Joc al Graner el dijous 17 de juny al vespre, organitzada a través del Club del Joc. Va ser una trobada més aviat festiva que es va viure amb alegria i emoció alhora: els jugadors i jugadores s'hauran d'esperar fins al setembre per la pròxima Nit de Jocs, quan es reprengui la programació amb l'inici del nou curs.

La il·lustradora i fotògrafa Ariadna Borràs, va assistir a la cloenda per presentar el seu joc de taula VERBUM amb el qual ha engegat una campanya de micromecenatge. Alguns dels assistents van tenir l'oportunitat de jugar-hi i fer anar el cervell per construir paraules a partir d'unes cartes i uns dibuixos.

Tot i les restriccions per la pandèmia, el Clubd del Joc ha pogut realitzar 8 sessions presencials del programa Nits de Joc, amb el torneig de Carcassone telemàtic i el 10è torneig de Catan, que va coincidir amb el Dia Internacional del Joc.

La temporada de Nits de Joc d'enguany s'ha vist afectada per les restriccions, però tot i això els organitzadors estan contents perquè han pogut celebrar 8 de les 35 sessions presencials amb totes les mesures de seguretat aprofitant la reobertura de la restauració en horari nocturn.

Nits de Joc és un programa de dinamització lúdica que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa. Els membres del Club del Joc preparen les sessions de joc des del 2003, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen de forma gratuïta i voluntària.

Després que finalitzi el programa de Nits de Joc, els membres que en formen part començaran a organitzar la setmana de jocs al carrer que esperen poder celebrar la primera setmana de setembre si és que el context de pandèmia ho permet.