Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 06:40 |

Torna la Manresa Express del CAE sense restriccions COVID-19

Imatge CAE

19/4/2022

 

  • La cursa per parelles tindrà lloc el dissabte 21 de maig.
  • Una edició que s’assemblarà molt més a la del 2019, sense restriccions, recuperant el dinar de germanor de cloendaArriba la 8a edició de la Manresa Express amb l’alegria de tornar 100% a la presencialitat i sense restriccions per la COVID-19, organitzada per l’Equip d’Esplais del CAE Manresa. La cursa per parelles se celebrarà el dissabte 21 de maig a partir de les 9.30h a la plaça Europa del Barri Antic de Manresa. Els participants descobriran la ubicació de la següent prova un cop hagin superat l’anterior, i tot això amb el mínim temps possible. Tenim la magnífica notícia que podem recuperar l'autoestop per aquesta edició!


A on acabarà? El destí l’hauran de descobrir les 20 parelles que faran servir el seu enginy, resistència i força per arribar a la casella final de la Manresa Express. Això sí, hi haurà premis per a les tres primeres parelles guanyadores i un dinar de germanor per a tothom.

Les persones voluntàries de l’Equip d’Esplais ja tenen totes les proves a punt i compten amb la complicitat de bars, restaurants i entitats, el Casal de Joves la Kampana i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

La participació a la Manresa Express té un valor de 12€ per parella i les inscripcions es poden fer des de la pàgina web del CAE Manresa.

La Manresa Express és una cursa per parelles que s’inspira en el programa televisiu Pekín Express, adaptada i traslladada a Manresa. L’activitat consta d’una sèrie de proves escampades per diferents indrets de la ciutat de Manresa i entorn que cal completar en el mínim temps possible. Les proves combinen l’enginy, l’habilitat i la concentració i els participants van descobrint la ubicació d’una nova prova un cop han superat l’anterior. Enguany arribem a la 8a edició!


INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/cs6tnCHdhcz4GV8m6