Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 06:44 |

Taller de sexualitat conscient i microrelats de dones, entre la programació de març de La Kampana

Imatge CAE

2/3/2022

 


El Casal de Joves de La Kampana ja té a punt la programació de març amb activitats per treballar els rols de gènere i amb altres tallers que compten amb l'organització i participació dels mateixos joves.

Les educadores de La Kampana han preparat un mes d'activitats i tallers per al mes de març on destaquen el Taller de Sexualitat Conscient, el 7 de març; un taller de gènere a càrrec d'Àgora pel 10 de març i una exposició de Microrelats de dones palestines i dinàmica refugiades pel 15 de març.

L'exposició, que es pot veure al Casal de Joves fins al 31 de març d'aquest mes 'Autoestima't' té una perspectiva de gènere des d'una visió positiva i holística de la persona. El 21 de març, per commemorar el dia de la Poesia es faran activitats relacionades amb aquest gènere de la literatura.

Els joves de La Kampana també s'han animat a organitzar activitats i faran un taller de ball i moviment de Random Dance el dijous 3 de març i un taller amb recursos naturals el 29 de març.

A més, han tornat les sortides mensuals i aquest mes de març els joves de La Kampana aniran d'excursió a Montserrat i faran un pícnic el divendres 25 de març.

El CAE gestiona el Casal de Joves La Kampana que es porta a terme en les instal·lacions municipals de la plaça Icària de l'Ajuntament de Manresa i coordinades per la regidoria de Joventut.