Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 4 de desembre de 2023 | 17:38 |

Projecta’t: La nova iniciativa d’orientació professional per a treballadors i de prospecció per a empreses

Imatge CAE

16/3/2023

 

 

El CAE obre una línia d’acompanyament professional totalment subvencionada encarada a les persones treballadores de qualsevol sector, i a les empreses i entitats de l'Animació sociocultural i a la comunitat de la Catalunya Central

 

El CAE engega un nou eix d’actuació adreçat a l’orientació professional de persones treballadores de tots els àmbits i de prospecció de les companyies, associacions i entitats del Sector de l’Animació sociocultural i a la comunitat.

Projecta’t impulsa?actuacions d'orientació adreçades a persones treballadores ocupades amb la finalitat d’acompanyar-les en el seu procés d'adaptació envers els canvis dels sectors productius i del mateix lloc de treball, bé sigui per promocionar-se o per canviar de sector o d'ocupació. De la mateixa manera, un dels objectius principals de la iniciativa és promoure la millora competencial dels usuaris del servei. Pel que fa als aspectes essencials del procés, es duran a terme sessions encarades al descobriment de competències professionals i l’anàlisi del sector productiu de l’usuari, entre altres.

En paral·lel a les accions d’orientació professional, Projecta’t també esdevé un servei 100% subvencionat de prospecció a les entitats, empreses, associacions o fundacions del sector de l’Animació sociocultural i a la comunitat. Aquest procés està orientat a totes aquelles companyies interessades a obtenir un diagnòstic del perfil professional de les persones que treballen, de les seves necessitats formatives i, a la vegada, conèixer quins recursos subvencionats existeixen amb relació a la formació i qualificació professional dels integrants de la plantilla.

Aquest nou servei que ofereix el CAE està emmarcat dins el programa PROJECTA'T, subvencionat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya.

Per a més informació i inscripcions, cal accedir a l’apartat d’orientació i prospecció de la pàgina web del CAE: www.cae.cat