Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 16 de maig de 2022 | 18:21 |

Més de 700 infants i joves gaudiran dels Casals d'Estiu del CAE - Fundació La Xarranca

Imatge CAE

21/6/2021

 

Uns 750 infants i joves s'han inscrit als casals d'estiu que comencen l'última setmana de juny i duraran fins al 30 de juliol. Els infants faran de ninges i hauran de complir missions, mentre que els joves que assisteixin a Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses) practicaran més esports d'aventura.

 

 

Ja ha arribat la calor i això vol dir que comencen els Casals d'Estiu per a infants i joves de la Catalunya Central!

Enguany s'han apuntat uns 400 infants que es reparteixen entres els casals de l'escola La Sèquia, Pare Algué i Renaixença de Manresa; El Bitxac de Santpedor, Castellbell i el Vilar i el de Monistrol de Montserrat. Els nens i nenes s'hauran de preparar per passar les proves i resoldre unes missions ninges, reptes, viatges, cerques i aventures. Calma, que no ho faran sols! Tenen la gran sort que el ninja Jinchi Kawakami els guiarà en el seu aprenentatge amb jocs d'enginy, activitats mogudes, gimcanes, tallers, sortides a l'entorn i jocs d'aigua o piscina.

Les activitats són una molt bona oportunitat per promoure valors com la convivència, l'amistat, el treball en equip, la cooperació, la sostenibilitat, la creativitat, la imaginació i el respecte per l'entorn. Seguint l'enllaç podreu trobar més informació dels casals d'estiu. 

No ens hem oblidat dels joves i per això hem preparat un casal d'estiu per a la seva edat, motivacions i necessitats amb Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses), amb la iniciativa de l'Ajuntament de Manresa i de Vacarisses, respectivament. Uns 320 joves faran jocs d'aigua triatló d'esports, jocs d'orientació, tallers, creació d’un bloc, escalada, caminades, propostes d’activitats pels joves, hort urbà, visita a artistes, vòlei, bivac, scape room i moltes activitats més! Seguint l'enllaç podreu trobar més informació dels casals d'estiu. 


Totes les activitats han estat pensades seguint les normes de seguretat que marca el PROCICAT pel que fa a les mesures vigents per la COVID en el lleure.

Nosaltres ja estem a punt per passar-nos-ho genial aquest estiu!