Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 19 d'agost de 2022 | 06:32 |

Miquel Jornet guanya el 12è Torneig de Carcassone de la Llum

Imatge CAE

28/2/2020

 

 

En aquesta edició hi han participat un total de 32 persones. Miquel Jornet, Roger Canyadell i Núria Casanovas van ocupar la primera, segona i tercera posició respectivament

 

Aquest passat dijous 27 de febre, al Graner, va tenir lloc el 12è torneig de Carcassone de la Llum i que s’organitza des del Club del Joc del CAE. El torneig va iniciar-se a les 21h i va finalitzar a mitjanit.


Una de les novetats d’aquesta 12ena edició va ser l’expansió “Manressonne” credada pel Club del Joc . El torneig es va desenvolupar amb partides de 4 jugadors amb 3 rondes de partides amb una durada màxima de 40 minuts cada partida.


Finalment va ser Miquel Jornet qui es va endur la victòria final, seguit per Roger Canyadell i Núria Casanovas. D’acord amb el nombre de participants, el Miquel i el Roger obtenen plaça per poder participar al Campeonato de España de Carcassonne que es farà a Madrid a primers d’estiu.El Torneig de Carcassonne és una de les activitats que el CAE aporta al programa d’actes de les Festes de la Llum des de l’any 2009, l’any en que el CAE en va ser l’entitat administradora. Al llarg d’aquests anys el Torneig s’ha anat consolidant en el calendari lúdic, no tant sols de la ciutat, sinó de la Catalunya Central. En les edicions dels darrers anys, gairebé el 50% de participants són de fora de Manresa, amb participants procedents de Sallent, Balsareny, Gavà, Barcelona, Rubí, Sant Vicenç dels Horts o Sant Andreu de la Barca.Per a l’organització del torneig el CAE compta amb la col·laboració de La Disfressa i de Devir, l’empresa editora del joc. A través de la web del CAE (www.cae.cat) es pot accedir a tota la informació del torneig i les classificacions finals.