Formaciķ i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 30 de juliol de 2021 | 02:19 |

Material ninja, grafits, excursions i parc aquātic; durant la segona setmana dels Casals d'Estiu del CAE - Fundaciķ La Xarranca

Imatge CAE

9/7/2021

 

Una setmana plena d'activitat física i creativitat amb caminades, tallers i jocs d’aigua per petits i grans

Els Casals d’Estiu continuen amb l’embranzida del primer dia, complementant les activitats artístiques amb les esportives, trampejant la pluja i la calor i això segur, passant-ho d’allò més bé!

Els nens i nenes dels Casals d’Estiu han seguit amb els seus entrenaments per convertir-se en ninges, s’han fet els seus quimonos, han creat els seus shirukens i els han posat a prova amb una gimcana de punteria. Prèviament, però ja havien practicat amb el joc tradicional de les bitlles catalanes! Quin fart de crear, córrer i riure que s’han fet!

Els que tampoc han parat quiets han sigut els joves d’Òrbita Jove (Manresa) i Pack Jove (Vacarisses) que han après tècniques de pintura sobre mural per un grafit que acabaran les pròximes setmanes. A més, els de Manresa s’han remullat i disfrutat de valent a Illa Fantasia i a Vacarisses han acabat la setmana amb una excursió a Sant Salvador de les Espases i un bivac!

Enguany s'han apuntat uns 400 infants que es reparteixen entres els casals de l'escola La Sèquia, Pare Algué i Renaixença de Manresa; El Bitxac de Santpedor, Castellbell i el Vilar i el de Monistrol de Montserrat. Uns 320 joves faran activitats programades i segons les seves motivacions amb Òrbita Jove, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Manresa; i Pack Jove, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Vacarisses.