Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 4 de desembre de 2023 | 18:07 |

Les Nits de Joc estrenen nova ubicació al Meson

Imatge CAE

15/11/2023

 

Les Nits de Joc del CAE estrenen nova ubicació. A partir d’aquest dijous, 16 de novembre, es traslladen a la cafeteria-restaurant El Meson, situada al carrer Vilanova, 14 de Manresa, mantenint l’horari horari habitual de tots els dijous, de 9 del vespre a 2/4 de 12 de la nit.Les nits de joc d’aquesta temporada s’havien celebrat fins ara als locals del CAE, però el retorn a un establiment de restauració permet, a més a més de jugar unes partides, prendre una beguda o menjar alguna cosa.


Les Nits de Joc són un espai setmanal de trobada per a les persones apassionades pels jocs de taula i per a aquelles persones que en volen aprendre o descobrir de nous. Els membres del Club del Joc són els responsables de preparar i dinamitzar aquestes sessions, oferint una selecció variada de jocs de taula del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones que els desconeixen. La participació en les Nits de Joc és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.


Les Nits de Joc es varen posar en marxa l’any 2003, amb la finalitat de promoure el joc com un element a partir del qual estructurar activitats d’oci per a joves i adults. En tots aquests anys, les Nits de Joc s’han fet a la taverna dels Predicadors, al bar Els Carlins, a la Peixera, al Cafè del Taller, al Graner, als locals del CAE i, a partir d’ara, al Meson. Les Nits de Joc formen part d’un programa de dinamització lúdica juvenil promogut pel CAE que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

 

Informació completa i programació de les Nits de Joc