Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 07:11 |

La Xarranca celebra el Carnestoltes a les Escoles

Imatge CAE

24/2/2022

 

8 escoles de la Catalunya Central que tenen el servei de Menjador Escolar contractat, han celebrat el Carnestoltes amb l’equip dinamitzador de la Xarranca

La Pili, la Merche, la Maria Dolors i el David han fet ballar i disfrutar de valent a centenars de nens i nenes de les escoles de Manresa, Sant Salvador de Guardiola, Maians i Sant Joan de Vilatorrada.

La Pili, la Merche i la Maria Dolors anava de camí a la llar d’avis quan han sentit la música de la guitarra del David i han volgut celebrar amb tots nosaltres el Poca Soltes, ai no! El Carnestoltes! I com es nota que les àvies es mantenen en bona forma! Han fet ballar el grup de grans amb músiques ben marxoses i cridar per desfogar-se i riure una bona estona!

El David també ha estat acompanyant a les àvies i a més, ha fet cantar i ballar als nens i nenes més petits amb la seva guitarra i amb tot de cançons populars que els infants ja coneixien molt bé!

Tot plegat una molt bona ocasió per disfrutar i fer el boig aquests dies de Carnestoltes que tant ens agraden al CAE i la Xarranca!