Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 23:13 |

La Kampana oferim cursos artístics per a joves durant el mes de maig

Imatge CAE

5/5/2022

 

• El Casal de Joves de La Kampana ja té a punt la programació de maig amb 3 activitats estrella: un taller de rap en català, un de producció musical i un de LGTBI+.
• Les activitats dirigides a joves sempre són gratuïtes amb reserva prèvia.

 

Les educadores del Casal de Joves de La Kampana ja tenen a punt un mes de maig ple d’activitats per als joves i aquest mes en destaquen tres de ben potents.

El taller de producció musical tindrà dues parts: la primera l’11 de maig per aprendre nocions bàsiques teòriques i la segona part el 18 de maig per acabar d’aprofundir i començar amb la part pràctica. Una altra de les activitats a destacar és el taller LGTBI+ amb ponents del Servei d’Atenció Integral LGTBIQ+ el dijous 12 de maig, on es debatrà a través de dinàmiques participatives amb persones LGTBI+. El taller d’iniciació al concurs de rap en català d’estiu jove serà una oportunitat per reunir artistes i sumar diferents estils, el divendres 20 de maig.

A banda d’aquestes activitats, a La Kampana també hi faran un taller de cuina, una tarda de jocs sobredimensionats i un mercat d’intercanvi. Qui ho vulgui, a més, pot visitar l’exposició fotogràfica ‘Solitud Compartida’ realitzada amb el procés químic de la cianotípia, amb la reacció de la llum ultraviolada, a càrrec de Loida Camats.

Podeu revisar tota la programació mensual a l’Instagram de @LaKampana.

El Casal de Joves La Kampana és un servei juvenil municipal de l’Ajuntament de Manresa situat a la plaça Icària i que el CAE gestiona i dinamitza des del l’any 2013. La Kampana vol ser un equipament actiu i dinàmic, un espai d’acollida i de convivència basat en la participació i la implicació dels i les joves i que fomenti i eduqui en valors i actituds potenciant models d’oci alternatiu.