Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 22 de setembre de 2021 | 05:12 |

L'escola de formació del CAE finalitza el primer semestre de l'any amb 632 participants i 1.728 hores impartides

Imatge CAE

28/7/2021

 

Tot i les restriccions pel context de pandèmia, hem apostat per una formació presencial i de qualitat, que fins i tot ha incrementat respecte d’altres anys en el mateix període amb 59 accions formatives, en modalitats presencials, virtuals i mixtes.

 

A l'escola de formació del CAE hem mantingut les portes obertes tot i la situació de pandèmia i fins i tot hem incrementat les formacions de gener a juliol, si ho comparem amb el número d’altres anys en el mateix període. En total hem rebut 632 alumnes i hem realitzat 59 accions formatives que sumen 1.728 hores, on el 54,2% de la formació ha estat presencial, un 30,5% virtual i un 15,3% mixta. Estem contents i satisfets del resultat, que tant alumnes com docents ens ho avalen amb una mitjana de satisfacció d'un 4,5 sobre 5.

 

Hem apostat per una formació presencial minimitzant riscos, però també hem fet una adaptació important d'accions formatives en modalitat virtual o mixta. La prioritat ha sigut sempre la seguretat de totes les persones que formaven part de les formacions. Per assegurar-ho, sempre hem mantingut les normes de seguretat i d’higiene i hem procurat mantenir la distància de seguretat en tot moment, pel que fa a les formacions presencials. Només hem hagut de confinar un grup, el que demostra que si les coses es fan ben fetes la formació presencial és segura.

 

Volem agrair en especial al nostre equip docent per la feina de qualitat que ha fet en aquest any tan complicat i els 632 alumnes que han apostat per formar-se al CAE tot i la situació per on passem.

 

Ara toca descansar, desconnectar i celebrar les merescudes vacances!

 

Ens veiem a la tornada!