Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 06:34 |

Inscripcions obertes del 12è Torneig de Catan del Club del Joc del CAE

Imatge CAE

11/5/2023

 

Enguany se celebrarà el dissabte, 27 de maig, de 16.30 a 20h als locals del CAE

Amb aquesta activitat el CAE commemora el Dia Internacional del Joc

 

 

El Club del Joc del CAE ha obert les inscripcions per participar en la 12a edició del Torneig de Catan que organitza anualment coincidint amb el Dia Internacional del Joc.

Tal com es va començar a fer l’any passat, el torneig ha canviat de dia i lloc, passant-se a celebrar en dissabte tarda als locals del CAE (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa). Aquest any es farà el dissabte, 27 de maig, des de les 16.30h fins a les 20h.

Les partides seran de quatre jugadors/es i es faran amb el joc bàsic de Catan, sense incorporar cap expansió. Hi haurà 3 rondes de partides, cadascuna amb un escenari diferent, amb una durada màxima de partida de 45 minuts. Els jugadors/es s’agruparan per sorteig en la primera ronda i en l’última les taules es configuraran a partir de les puntuacions obtingudes pels participants fins aquell moment.

Les tres persones millors classificades aconseguiran un joc de taula de Devir, l’empresa editora del joc Catan que un any més col·labora aportant els premis.

Les places per participar en el torneig són limitades i cal formalitzar la inscripció prèviament a través del FORMULARI

L’organització del Torneig de Catan recau en els membres del Club del Joc. Compta amb la col·laboració de l’editorial Devir i forma part d’un programa d’activitats de lleure i dinamització juvenil que impulsa el CAE amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Aquest any, el torneig pren una especial rellevància, ja que l’1 d’abril passat va morir Klaus Teuber, el creador del joc. Amb el nom original, Colons de Catan, va donar peu a una nova generació de jocs de taula amb milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició l’any 1995, se n’han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010, Catan es va començar a editar en català.