Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 9 de juny de 2023 | 06:06 |

Inscripcions obertes de l’11è Torneig de Catan del Club del Joc del CAE

Imatge CAE

25/4/2022

 

• Enguany se celebrarà el dissabte, 28 de maig, de 16h a 20h als locals del CAE, coincidint amb el Dia Internacional del Joc

• El torneig torna a tenir la condició de classificatori per al Campionat estatal de Catan

 

El Club del Joc del CAE ha obert les inscripcions per participar en l’11è Torneig de Catan que se celebra anualment coincidint amb el Dia Internacional del Joc .

Aquest any el torneig canvia de dia i de lloc. Serà el dissabte, 28 de maig, als locals del CAE, a la Plaça del Milcentenari s/n de Manresa, de 4 a 8 de la tarda i hi haurà un servei de begudes per amenitzar el torneig.

Les partides seran de quatre jugadors/es i es faran amb el joc bàsic de Catan, sense incorporar cap expansió. Hi haurà 3 rondes de partides, limitades a una durada màxima de 45 minuts cadascuna. Els jugadors/es s’agruparan per sorteig en la primera ronda i en l’última ronda, les taules es configuraran a partir de les puntuacions obtingudes pels participants fins aquell moment.

Les dues persones guanyadores aconseguiran un joc de taula de Devir, l’empresa editora del joc Catan i que un any més col·labora en aquest torneig. A més a més, com que enguany es recupera el Campionat estatal de Catan, totes dues tindran plaça reservada per participar-hi. El campionat estatal es farà a Madrid el mes de juliol.

Les places per participar al torneig són limitades i cal formalitzar la inscripció prèviament a través del web del CAE www.cae.cat.

Les persones voluntàries del Club del Joc són les encarregades de l’organització del torneig i compten amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició l’any 1995, se n’han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010 els Colons de Catan es va començar a editar en català.