Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 16 de maig de 2022 | 18:01 |

Finalitza la temporada de Nits de Joc que s'ha pogut realitzar tot i la pandèmia

Imatge CAE

16/6/2021

 

El Club del Joc del CAE finalitza la temporada de Nits De Joc al Graner aquest dijous 17 de juny amb 8 sessions presencials realitzades, el 10è torneig de Catan i el torneig de Carcassone telemàtic; amb l'objectiu de retornar a la programació habitual el nou curs i amb la mirada posada en la setmana de jocs al carrer. Per tancar la temporada, rebrà la visita de l'Ariadna Borràs, que presentarà el seu nou joc de taula VERBUM.

 

 

El Club del Joc del CAE finalitza la temporada de Nits De Joc al Graner aquest dijous 17 de juliol (de 20h a 23h). Tot i les restriccions per la pandèmia, ha pogut realitzar 8 sessions presencials, el torneig de Carcassone telemàtic i el 10è torneig de Catan, que va coincidir amb el Dia Internacional del Joc. A banda dels jocs de taula habituals, les persones que hi assisteixin tindran l'oportunitat de conèixer un joc nou: VERBUM de l'Ariadna Borràs, que ha començat un projecte de micromecenatge per poder-lo produir.

La temporada de Nits de Joc d'enguany s'ha vist afectada per les restriccions, però tot i això els organitzadors estan contents perquè han pogut celebrar 8 de les 35 sessions presencials amb totes les mesures de seguretat aprofitant la reobertura de la restauració en horari nocturn.

Nits de Joc és un programa de dinamització lúdica que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa. Els membres del Club del Joc preparen les sessions de joc des del 2003, oferint una selecció diversa i variada de jocs de taula -de cartes, abstractes, d'habilitat, d'estratègia- del fons lúdic del CAE i ensenyant els jocs a aquelles persones interessades o que els desconeixen de forma gratuïta i voluntària.

Després que finalitzi el programa de Nits de Joc, els membres que en formen part començaran a organitzar la setmana de jocs al carrer que esperen poder celebrar la primera setmana de setembre si és que el context de pandèmia ho permet. 

 

Més informació de les Nits de Joc.