Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 16 de maig de 2022 | 17:52 |

Engega una altra edició del projecte CATALITZA 2021-22

Imatge CAE

5/7/2021

 

El projecte CATALITZA arriba a una nova edició aquest 4 d'octubre del curs 2021-22, organitzat a través del CAE, el Casal de Joves La Kampana i amb el suport de l'Ajuntament de Manresa. Les inscripcions i derivacions seran fins al 30 de juliol, presencial a la Kampana.

L'objectiu del projecte CATALITZA és generar espais d’aprenentatge de la llengua catalana i reforç personal per a persones joves immigrants d'entre 16 i 26 anys, a la ciutat de Manresa.El que es pretén és afavorir la seva inclusió al territori, apostant per una participació i implicació en la vida social i associativa de la ciutat.

CATALITZA està format per tres accions, que treballen de manera transversal en tot el desenvolupament del projecte:

 

  1. Classes grupals, de màxim 15 persones, amb l’objectiu de desenvolupar la competència lingüística en llengua catalana pel que fa a comprensió, expressió i comunicació i oral. Es portaria a terme dues tardes amb una duració d’uns 90 minuts.
  2. Participació i implicació de cada jove en una de les entitats juvenils de la ciutat, que ell/a mateix/a escull, segons les seves habilitats i/o interessos. Amb un mínim de 10 intervencions.
  3. Tasques de voluntariat en actes puntuals organitzades per diferents entitats de la ciutat. Amb un mínim d’una sola intervenció, amb obtenció d’un certificat.

Durant tot aquest procés hi haurà una educadora, del Casal de Joves la Kampana, que actuarà com a referent/tutora del grup, fent el seguiment individualitzat de cada un dels joves participants del projecte.

Pel que faria a la participació en les entitats juvenils, intervindria la figura de mentor, on un referent de l’entitat corresponent, facilitaria la introducció, el contacte i la interrelació del/la jove amb la dinàmica del grup.

Posem a disposició vostra aquest projecte perquè el pugueu oferir en els vostres corresponents serveis d’atenció, a tots/es els i les joves que valoreu que pot ser de profit i d’interès.

Més informació: lakampana@ajmanresa.cat o bé al 938729237