Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 22 de maig de 2022 | 21:11 |

Els alumnes del projecte Dinamitza't amplien la seva formació d'educadors en el lleure

Imatge CAE

18/2/2021

 


Aquesta setmana passada els i les 15 joves participants del projecte Dinamitza’t han finalitzat la formació que els permetrà obtenir el títol de Monitor/a d’activitats de Lleure que atorga la Direcció General de Joventut i el Certificat de Professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure infantil i juvenil que atorga el Servei d’Ocupació de Catalunya.

 


Tot i així, el seu procés formatiu no s’aturarà aquí i ara iniciaran tres noves formacions complementàries: Monitor/a de menjador escolar, Vetllador/a i Monitor/a d’activitats extraescolars de robòtica. Seran 110 hores programades amb l’objectiu d’assolir competències professionals específiques en tres àmbits laborals associats al lleure educatiu.

 


Tant la formació d’educador/a com aquesta formació complementària formen part d’un programa més ampli d’orientació, qualificació i acompanyament a la inserció laboral i/o al retorn al sistema educatiu de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil. El programa també inclou visites a entitats i empreses de l’àmbit del lleure, pràctiques professionals i la participació en activitats de lleure educatiu que es desenvolupen a la comarca.

 

 

El projecte Dinamitza’t, organitzat pel CAE, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil. Aquesta és la quarta vegada que el CAE duu a terme un projecte d’aquest tipus i en aquesta edició s’ha comptat amb la col·laboració de la Fundació La Xarranca i la cooperativa La Codornella.