Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 16 de maig de 2022 | 18:09 |

El projecte Singulars - DINAMITZA’T cerca joves per a la 5a edició

Imatge CAE

11/1/2022

 

  • Els i les joves d’entre 18 i 29 anys es formaran com a monitors/es de lleure, Manipulació d’aliments, Jocs i Atenció a infants amb Necessitats Educatives Especials.
  • El projecte es desenvolupa al Casal de Joves La Kampana i té la intenció de fomentar la inserció al món laboral i el retorn al sistema educatiu.
  • Com a novetat, aquesta edició compta amb la incorporació de dues entitats col·laboradores: l’Associació de Recerca Cultural i Socioeducativa (ARCS) el centre Inspira ioga.

 

El CAE dona continuïtat al projecte Dinamitza’t programant-ne una 5a edició amb la intenció de fomentar la qualificació professional i la inserció al món laboral o el retorn al sistema educatiu de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil.

 

Els i les joves es formaran com a Monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil -amb l’obtenció, també, del Certificat de Professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure infantil i juvenil que atorga el SOC. La formació inclourà 160 hores de pràctiques en entitats i activitats de lleure. A més a més, faran formació complementària en Manipulació d’aliments, Atenció a infants amb necessitats educatives especials i Organització i dinamització d’activitats de joc; visites a entitats i empreses del sector del lleure educatiu i participació o col·laboració en activitats de lleure, socials, culturals i cíviques.

 

Una de les novetats d’aquesta edició és la incorporació de dues entitats col·laboradores: l’Associació de Recerca Cultural i Socioeducativa (ARCS) portant a terme activitats de gimnàstica emocional i el centre Inspira ioga amb activitats de relaxació, consciència plena i mindfulness.

 

El projecte Dinamitza’t compta amb un equip format per una tutora/orientadora que coordinarà les diferents actuacions i farà un acompanyament individual i grupal als i les joves participants i una prospectora que actuarà com acompanyant en la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.

 

Des del CAE es fa un esforç per mantenir la presencialitat de totes les formacions i actuacions del programa, amb l’objectiu d’oferir una intervenció i un acompanyament de proximitat, garantint totes les mesures de seguretat. És per això que s'intentarà fer totes les formacions i tutories en directe, sempre que sigui possible.

 

Dinamitza’t, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i es desenvolupa en el marc de la convocatòria de projectes Singulars que impulsa el SOC.

 

Per participar-hi cal tenir entre 18 i 30 anys i estar inscrit/a a Garantia Juvenil i com a demanant d’ocupació a l’oficina de treball. Les persones interessades poden ampliar la informació i fer la inscripció al CAE (93 872 57 89).

 

Aquí pots veure un vídeo resum dels participants de l’edició anterior:
https://www.instagram.com/tv/CRoXPaaoLU-/?utm_source=ig_web_copy_link