Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 30 de setembre de 2022 | 21:34 |

El concert de Miss Raisa i una exposició sobre la Sida, entre la programació de desembre de La Kampana

Imatge CAE

22/11/2021

 

El concert en acústic de la rapera Miss Raisa, una excursió a Barcelona, ronda de jocs de taula nous, taller d’aquarel·la creativa o l’exposició del ‘Còmic de la Sida’ per una sexualitat saludable; són algunes de les activitats programades al Casal de Joves La Kampana per l’últim mes de l’any.

 

Les educadores de La Kampana han preparat un mes potent d’activitats per desembre. Una de les activitats que destaca és el concert en acústic de la rapera i influencer Miss Raisa el dimarts 14 de desembre a les 19h. La cantant urbana rapeja en català i castellà per donar veu a tots els col·lectius als quals representa: dones, immigrants i musulmanes i compta amb més de 50 mil seguidors a Instagram.

Un altre dels plats forts de la programació de desembre és l’exposició ‘Còmic de la Sida’ per treballar la prevenció del VIH/Sida per a la promoció d’una sexualitat saludable que es podrà veure a La Kampana durant tot el mes. L’excursió a Barcelona del dijous 23 de desembre és una sortida molt esperada pels joves del Casal i la ronda de Jocs de Taula amb l’estrena de jocs nous el dijous 30 de desembre a les 17h a La Kampana.

Pel que fa als tallers, el dijous 2 de desembre hi haurà el taller d’Aquarel·la Creativa a càrrec de Montse Ribera, de RituArt; el taller de Segells i Estampació amb la tècnica de la xilografia serà el dijous 16 de desembre a les 17.30h i el taller de Cuina de Sandvitxera de pa de pessic el dimarts 21 de desembre a les 17h. A més, hi haurà la presentació de l’Equip de l’Assessoria Emocional de la psicòloga i educadora social el 15 de desembre a les 16.30h


El CAE gestiona el Casal de Joves La Kampana que es porta a terme en les instal·lacions municipals de la plaça Icària de l’Ajuntament de Manresa i coordinades per la regidoria de Joventut.